Rikstoto    https://www.aftonbladet.se/sportbladet/trav365/a/rgodaw/min-joker-kan-skralla–pass-upp-pa-v75

 

ALT om V75    https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2021/mai/25/bjerke/alt-om-v75-jackpot

 

Vinn eller forsvinn Bjerke 25. mai 2021   https://www.youtube.com/watch?v=W3soinrOVAg

 

 


BANE

http://www.bjerke.no

 

Nelson Andrea i en herlig V75 omgang!

Skrevet av André Ringelien,  25.05.2021

 

En av årets spillemessig mest spennende V75 omganger står for tur. Det er jackpot med en million ekstra i syverpotten. Det betyr at du kan vinne fem millioner dersom du er alene om et spill med syv rette! Vi endte til slutt opp med Nelson Andrea som vårt holdepunkt i V75 spillet.

Det er fortsatt ikke mulig med publikum på våre travkjøringer, men det kan endre seg i ukene som kommer. Vi kommer med info om dette så fort det er avklart.

 

Dagens banker: 
V75-3: 1 Nelson Andrea
Galopperte fra start sist, men opphentingen til sikker seier var solid. Killingmo-traveren ser ut til å ha funnet tilbake til formen hun hadde på samme tid i fjor. Da holdt hun enkelt tet fra samme spor ved flere anledninger. Vi stoler på at hoppa holder seg i trav og leder V75-3 fra start til mål. Skulle Nelson Andrea galoppere seg bort fra start, så er løpet svært åpent.

 

Dagens luringer:
V75-1: 1 L.J.’s Muscle Madness
Er ikke helt travsikker og førstesporet kan bli en felle. Blekkan-traveren har et perfekt løp på papiret og blir ikke enkel å slå i feilfri utgave. Skulle ekvipasjen holde teten, bør det dreie seg en solid vinnersjanse!

 

V75-2: 1 Waytocashflow og 5 N.Y. Dobro Dosli
Waytocashflow har vist solid form og står endelig i et godt spor. N.Y. Dobro Dosli viste solid fremgang sist og står denne gang i et langt bedre spor. Dersom en av våre luringer havner bedre til enn favoritten Legend Act etter at startrushet har lagt seg, kan det bli avgjørende for løpsutfallet.  

 

V75-4: 8 Strong Vacation
Er i veldig fin form og er god nok til å vinne dette løpet dersom det skulle klaffe litt på veien. Eilefsen-traveren er sterk og har en tung avslutning å by på!

 

V75-5: 5 Spik Lyna
Er god men usikker. Bjørnerød-traveren hadde trolig rundet til seier sist, men kusken valgte å ta opp og legge seg i rygg etter å ha brukt en speed nedover siste bortre langside. Hoppa galopperte da angrepet ble satt inn. Feilfritt er det fort snakk om en vinner!

 

SPILL VÅRE V75 FORSLAG HER

LAST NED BANEPROGRAMET HER

HØR BJERKEBANEN PODCAST MED ØIVIND GRØSTAD HER

 

============================================

Øivind Grøstad byr på fantastisk info!

Skrevet av André Ringelien,  24.05.2021

 

Det er jackpot i V75 på Bjerke tirsdag 25. mai. I den åttende episoden av Bjerkebanen podcast byr Norges fremste tipsekspert Øivind Grøstad på vurderinger av samtlige startende hester i V75 løpene. Denne episoden MÅ du bare få med deg!


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

En fantastisk flott V75-omgang venter på Bjerke i kveld med en million ekstra i sjuerpotten.

 

I kveld venter det altså en million ekstra i sjuerpotten når Bjerke på en spillemessig kanoninteressant V75-omgang. Det er flotte løp over hele linjen og som vanlig er det spillestopp kl 19.00 på Bjerke i kveld. Jeg spiller med to bankere i omgangen, begge blir favoritter i sine respektive løp.

 

Imponerte voldsomt i seiersløpet sist

Elise Kristina Holt skal til Solvalla med egentrente Sam The Man i helgen, men i kveld sender hun ut 9 Legend Act til den fjerde starten i hennes regi. Innledet norgeskarrieren med en solid andreplass bak Don Julian, tok så en vanntett favorittseire nest sist og leverte en strålende prestasjon i seiersløpet sist på Jarlsberg, der han nærmest lekte med spillefavoritten Logical Ocean mot mål. Fireårsvallaken har nok mer å gå på og bakspor tror jeg betyr lite. Magnus Teien Gundersen kjører i en voldsom seiersflyt om dagen i tillegg. 9 Legend Act blir den ene av mine to V75-bankere på Bjerke i V75-2.

Rangering V75-2: A: 9 B: 1-4-3 C: 5-2-11-7-6-8-12-10

 

Erik Killingmos 1 Nelson Andrea radet opp med seks seire på sju starter i fjor sommer, men klarte ikke helt å følge opp utover høsten og var heller ikke som best i årets første starter. Men i det siste har det løsnet for alvor igjen. Tok seg til med «råd» til en startgalopp sist på Momarken, men kom tilbake og vant lett likevel. Det var et løp over 2100 meter. I kveld er det sprint som normalt er hoppas aller beste distanse. Møter svært overkommelig motstand i kveld og uten galopp eller annet tull og tøys på veien, må det være topp vinnersjanse påny. 1 Nelson Andrea blir min andre V75-banker på Bjerke i kveld i V75-3.

Rangering V75-3: A: 1 B: 3-8-9 C: 7-6-2-5-10-4

 

Les videre   https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/en-million-ekstra-i-sjuerpotten-i-tirsdagens-v75-pa-bjerke/s/12-95-3424131533