BANE

Canali mot årets niende!

24.11.2020

Det er tirsdag og vi er klare for en ny spennende V75 omgang. Frode Hamre trener dagens største favoritt i 3-årige Canali som jakter årets niende seier.

Tips av: André Ringelien
Spilltype: V75
Kommentar: Ny uke og V75 fra Bjerke på en tirsdag. Du kan vinne 4 millioner om du

Straffespark for V75-bankeren på Bjerke

Seiersmaskinen Canali jakter sin niende årsseier på Bjerke i kveld og blir vår soleklare V75-banker.

I kveld er det på’an igjen med en flott V75-omgang i landets hovedstad og det er jevne og fine spilleløp over hele fjøla. Jeg velger å spille med kun en banker i kveld, den bankeren kommer ut i V75-3 som er et løp for stallpersonell.

Straffespark for Magnus?
Det handler om Frode Hamre-trente 5 Canali som får opp Magnus Teien Gundersen som kusk. Treårige Canali har vunnet åtte av ti løp i år og etter en fjerdeplass i V75 på Forus nest sist, var seiersmaskinen tilbake som en vinner på Sørlandets travpark for tre uker siden. Det er svak klasse på V75-3 og Magnus Teien Gundersen svikter meget sjelden som storfavoritt. Sprint er hestens beste distanse, startsporet er bra og det meste tyder på ledelse fra start til mål. 5 Canali blir omgangens største V75-favoritt og det blir også min banker i V75-3.
Rangering V75-3: A: 5 B: 2 C: 6-1-9-7-4-8-3

JOKERSYSTEMET

Dagens banker:

V75-3:
5 Canali har et helt riktig løp på papiret. Er veldig startrask og stikker normalt rett til tet, og derfra taper han ikke dette løpet. Rapportene er bra og vi føler oss sikre på at han legger på til årets niende seier her.

agens objekter:

V75-5:
10 I.D.Derrier Pas blir vårt klare førstevalg selv etter to måneders pause. Midtfjeld har alltid forberedt hestene godt etter pause og kapasiteten til Varenne-sønnen er meget bra. Tåler å gjøre mye selv underveis og vi tror han står igjen som en vinner. Kan være et bankeralternativ for de som ønsker en ekstra singelstrek.

V75-6:
7 Voje Piril må ikke glemmes for formen er meget bra selv om han ikke har fått med seg penger i sine to siste starter. Satt fast nest sist, mens han galopperte i seierkampen sist. Feilfritt kjemper han om seieren.