Rikstoto  https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips?filter=Tips

 

Alt om V75  Millionene skal deles ut    https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/September/13/Bjerke/Jakter-sin-8.-derby-seier

Vinn eller forsvinn søndag 13. september 2020     https://www.youtube.com/watch?v=BX159BpfHL8

Varmingsvurderinger     https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/September/13/Bjerke/Varmingsvurderinger

 

Hamres beste sjanse

https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/September/13/Bjerke/Hamres-beste-sjanse

 

Knalltro på tre – LA Kolle

https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/September/13/Bjerke/Knalltro-pa-tre

 

GV: – Bedre enn jeg trodde

https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/20202/September/13/Bjerke/Gv-bedre-enn-jeg-trodde

 


BANE

http://www.bjerke.no

 

Til dere som gjerne skulle ha overvært løpene her på Bjerkebanen, men ikke fått plass eller har anledning. Dere kan følge all spenningen gratis via https://www.nettavisen.no/sportspill/trav

LAST NED SØNDAGENS BANEPROGRAM      http://www.bjerke.no/Bjerke/Baneprogram/2020/BJ_20200913_52.pdf

 

Klasseløpsfinaler og Internasjonal V75!

Skrevet av André Ringelien,  11.09.2020

 

Klasseløpshelgen avsluttes med de åpne klassene i Finntack Norsk Travkriterium og Tipster Norsk Travderby. Det er Internasjonal V75 omgang og vi setter vår lit til to Frode Hamre trente hester som blir våre bankere!

V75-1:
1 Tangen Bork er lynrask fra start og forsvarer trolig sporet inn på den første svingen. Da kan Tjomsland-traveren lede til mål er passert. 2 Oppgårdsdrängen er trolig tøffeste utfordrer. Kuske talentet Mats E Djuse kan ta sin første klassiske triumf. 6 Grisle Tore G.L. gikk på et nederlag sist, men det skyldtes galoppen. Han kan revansjere seg direkte. 3 Olav, 4 Finseth Faksen og 5 Balder Odin er andre som kan vinne med maks klaff.

 

V75-2:
4 Almond Paste kan lede hele veien. 2 Stand By Me Ås er i toppform og står perfkt til. 1 Milles Standpoint er sikret et fint løp. 3, 11 og 5 rangeres deretter og får plass på bongen.

 

V75-3:
2 High Flyer har gitt et solid inntrykk og kan muligens slå 1 King De Jesolo fra utvendig posisjon. 5 Jonathan Bank A.B. mistet aksjonen litt på slutten sist. Kan vinne om han fungerer optimalt hele veien. 3,4 og 6 er de siste vi ser med vinnersjanse.

 

V75-4:
10 Marvelous Tooma avsluttet i overlydsfart og viste form sist. Hamre-traveren er sterk og takler distansen med bravur. Vi tror ekvipasjen runder til seier og lar de stå alene på bongen.

 

V75-5:
Her tror vi på Tjomsland seier. Den av 2 Grisle Odin G.L. og 3 Havglimt som får det beste løpet og har best dagsform vinner Tipster Norsk Travderby for kaldblodshester 2020.

 

V75-6:
2 Ble Du Gers har gått to løp i Norge og fasiten er seirer i Tipster Oslo Grand Prix og Ulf Thoresen International. Sporet er perfekt og vi tror ekvipasjen avgjør på styrken til slutt.

 

V75-7:
2 Strong Pepper har imponert og får tipset. Gundersen duoen 4 Ivan B.R. og 3 Iggy B.R. regnes like bak. 5 Golden Dream M.E. og 11 Te Amo Corazon er heller ikke uten muligheter.

 

LAST NED SØNDAGENS BANEPROGRAM HER

 

GV: – De var bedre enn jeg trodde

Søndag kan Geir Vegard Gundersen vinne sitt 8. Derby i Åpen Klasse, og den tredje på stripe. Det trodde han ikke var mulig før starten av sesongen.

Les mer

 

DMP tips