BANE

http://www.bjerke.no

Heia Nårje!

Skrevet av André Ringelien,  08.01.2020

Kveldens V75 Bonus omgang byr på jackpot med mer enn 1,1 millioner ekstra i sjuerpotten og fine sportslige oppgjør. Nårje(V75-5) blir dagens største favoritt og Steinseth-traveren imponerte oss stort ved den siste seieren. Vi setter også vår lit til at Brenne banker tar seg av V75-finalen!

Dagens bankere:
V75-5: 4 Nårje
Imponerte ved den siste seieren i fjor og er en hest som kommer til å vinne veldig mange løp i år, dersom han holder seg skadefri. 6-åringen debuterer bak startbilen, men han virker til å være en fornuftig og vi tror ikke det skal by på noen problemer. Uten galopp og om han er frisk og rask for dagen, tror vi Nårje tar sin femte seier i karrieren!

V75-7: 8 Brenne Banker
Ble alt feil for i Drammen sist. Spor ytterst bak bilen er helt greit. Da kan Hamre-traveren finne rytmen og Åsbjørn Tengsareid lar nok hesten selv bestemme hvor mye det satses fra start. På kapasitet er Brenne Banker best i feltet og han har fortsatt ungdommens mot. Vi tror 6-åringen legger på til sin fjerde strake seier på Bjerke og avgjør løpet til sin fordel i god tid før mål er passert!

Dagens luringer:
V75-1: 5 Øygard Pål
Kan være et langskudd, men når hesten blir trent og ridd av Kristine Kvasnes bør den taes på alvor. Dette montéløpet er ikke som vanlige montéløp hvoir det gjerne er 3-4 hete vinnerkandidater. Her er det ingen som skiller seg spesielt ut og en rytter som Kristine Kvasnes kan da dra nytte av sine kunnskaper. Må med på alt. Vi logså trekke frem 2 Lesja Titan, Lille Olga og Alfa Betty som jeg synes er lite spilt i forhold til kapasitet.

V75-2: 3 Indigo River
Fungerte veldig fint sist. Wolden-traveren var tynt jobbet foran det løpet og er nok en del forbedret til denne starten. Klaffer det med rygger og tempo, kan ekvipasjen utfordre mot mål!

V75-4: 10 Dreamy Queen
Er nok best over lengre distanse, men her kan det bli tempo hele veien og da har Dreamy Queen en fin spurt å by på. Det samme kan sies om 12 Norma B.

V75-6: 10 Höwings Venus
Er i toppform og nærmer seg en seier. Den kan komme i kveld. Vi tror nemlig at 1 Luxury Tile tar tet og at 5 Dream Builder etterhvert kommer frem i dødens. Da kommer Eirik Høitomt til å holde temoet opp med Dream Builder. Det er hans sjanse til å slå Luxury Tile. Om det blir slik tror vi Höwings Venus kan ta sin første seier for trener Cato Antonsen!

 

SPILL VÅRE V75 BONUS FORSLAG HER

SPILL VÅRE V5 FORSLAG HER

 


Millionjackpot i V75 på Bjerke i kveld

Det er duket for en herlig jackpotomgang i V75-spillet på Bjerke onsdag kveld. Hele 1 133 817 kr ligger ekstra i sjuerpotten og de pengene er overført fra den meget favorittpregede V75-omgangen på Bjerke onsdag 18. desember, der det 267 kr i utbetaling for sju rette. Det var sist Bjerke avviklet V75 Bonus.
Jeg lanserer to bankere i omgangen og begge blir klare favoritter i sine respektive løp.

Malmin fikser mer jubel
Den første V75-bankeren kommer ut i V75-2. Det handler om 5 Unique Creation. Hesten innfridde som min V65-banker på Jarlsberg i romjulen og sørget for herlige V65-gevinster på mine forslag den kvelden. Kristian Malmin kjørte seg frem i dødens vel runden fra mål og hadde egentlig full kontroll hele veien. Kom mer eller mindre alene til mål tilsynelatende helt uberørt. Støter på gode Tayno Destrier i dette løpet, men Malmin’s Orlando Vici-sønn har garantert mer å gå på og uten galopp skal det være en meget fin vinnersjanse. Jeg spekulerer ikke og lanserer 5 Unique Cration i V75-2 som den ene av mine to V75-bankere.

Herlig gjesteoppsitt for Magnus Teien Gundersen
Min andre V75-banker kommer ut i V75-5/V5-2. Det handler om Bjørn Steinseth-trente 4 Nårje. Denne har imponert stort for Steinseth, men i og med at han er ute med skade, får Magnus Teien Gundersen sjansen som gjestekusk onsdag. Og ikke til forkleinelse for Steinseth, det ligner en kuskeforsterkning. Nårje er normalt sine konkurrenter overlegen i det han grunnlaget han opererer i og Magnus Teien Gundersen sitter normalt opp bak en vinner her. 4 Nårje blir min andre V75-banker.

 

Jeg lanserer to bankere i omgangen og begge blir klare favoritter i sine respektive løp.

Malmin fikser mer jubel
Den første V75-bankeren kommer ut i V75-2. Det handler om 5 Unique Creation. Hesten innfridde som min V65-banker på Jarlsberg i romjulen og sørget for herlige V65-gevinster på mine forslag den kvelden. Kristian Malmin kjørte seg frem i dødens vel runden fra mål og hadde egentlig full kontroll hele veien. Kom mer eller mindre alene til mål tilsynelatende helt uberørt. Støter på gode Tayno Destrier i dette løpet, men Malmin’s Orlando Vici-sønn har garantert mer å gå på og uten galopp skal det være en meget fin vinnersjanse. Jeg spekulerer ikke og lanserer 5 Unique Cration i V75-2 som den ene av mine to V75-bankere.
Rangering V75-2: A: 5 B: 1-9 C: 3-2-4-10-7-6-8

 

Herlig gjesteoppsitt for Magnus Teien Gundersen
Min andre V75-banker kommer ut i V75-5/V5-2. Det handler om Bjørn Steinseth-trente 4 Nårje. Denne har imponert stort for Steinseth, men i og med at han er ute med skade, får Magnus Teien Gundersen sjansen som gjestekusk onsdag. Og ikke til forkleinelse for Steinseth, det ligner en kuskeforsterkning. Nårje er normalt sine konkurrenter overlegen i det han grunnlaget han opererer i og Magnus Teien Gundersen sitter normalt opp bak en vinner her. 4 Nårje blir min andre V75-banker og bankerspilles også i V5-spillet.
Rangering V75-5/V5-2: A: 4 B: 7-11 C: 5-8-10-9-1-6-3-12

 


STALLSKRIKET

 

Herlige jackpotdrag!

Det er glitrende forutsetninger å være spiller på, på Bjerke i kveld, da det ligger over 1,1 millioner ekstra jackpotkroner i syverpotten. Husk innleveringsfristen klokken 19:00.

Vi gjør alltid vårt ytterste for å finne de beste dragene, men det er klart det pirrer litt ekstra når friske kroner tilføres potten. Vi har en banker vi ikke har sett lansert noen andre steder til kveldens Bjerke-løp, og hesten som Eirik Høitomt styrer er helt klart spillbar i formiddagstimene.

Listen over underspilte objekter er LANG, og vi har en stor outsider som i sene formiddagstimer har en prosentvis overodds på nesten 300 %!

 

Herlige jackpotdrag!

Det er glitrende forutsetninger å være spiller på, på Bjerke i kveld, da det ligger over 1,1 millioner ekstra jackpotkroner i syverpotten. Husk innleveringsfristen klokken 19:00.

Vi gjør alltid vårt ytterste for å finne de beste dragene, men det er klart det pirrer litt ekstra når friske kroner tilføres potten. Vi har en banker vi ikke har sett lansert noen andre steder til kveldens Bjerke-løp, og hesten som Eirik Høitomt styrer er helt klart spillbar i formiddagstimene.

Listen over underspilte objekter er LANG, og vi har en stor outsider som i sene formiddagstimer har en prosentvis overodds på nesten 300 %!

http://www.spilltjeneste.no/trotting/game/load/423528/3w0odIq3       Jokersystem

 

Banker

5 Dream Builder (V75-6)

 

Kusk: Eirik Høitomt

Vinnersjanse: 46.00%

Overodds: 27.07%

Outsider

7 Tønder Ø.K. (V75-5)

 

Kusk: Åsbjørn Tengsareid

Vinnersjanse: 30.00%

Overodds: 203.03%

 

 

IKKE LETT Å FÅ INN, MEN…

V75-3 Porto er bedre enn raden, men absolutt ikke lett å få inn. Viste fart mellom galopper og dårlig trav sist. Reparerte fint etter galopp fire ganger på rad før det. Kan gå, men må absolutt ikke gå heller… Vi må uansett prøve litt til disse prosentene!

Vinnersjanse: 9.50%
Prosent av innsatsfordeling: 3.60%
Prosentvis overodds: 163.89%

Tetkampen

Veldig åpen startside. Lustra Odin i feilfri utgave kan være aktuell. Spikmaia TGR og Kjølstad Silver kan også være aktuelle.


FOR STOR FAVORITT!

V75-5 Tønder Ø.K. er i voldsom utvikling. Femåringen gaopperte direkte sist og tapte en del. Gikk i angrep ut på siste bortre, men feilet igjen. Kom veldig bra tilbake. Gangen før gjorde han et sterkt løp i hardt selskap på Bjerke. Galopperte to ganger før 500 meter var passert, men gikk veldig bra i kulissene til slutt. Åsbjørn Tengsareid opp igjen er selvsagt ikke noe minus. Kan absolutt vinne feilfritt. Vi tror ikke denne er det dugg dårligere på kapasitet enn storfavoritten Nårje, men står når disse linjer skrives på 8 % mot favorittens 71 %.

Vinnersjanse: 30.00%
Prosent av innsatsfordeling: 9.90%
Prosentvis overodds: 203.03%

Tetkampen

Helmen Terna kan forsvare sporet, men skal vel ha rygg. Nårje overtar etter hvert?


SPENNENDE BANKER!

V75-6 Dream Builder er en veldig fin hest dette her, som nok har hatt sine problemer, men nå ser det veldig bra ut for syvåringen. Han dro unna til enkel seier fra tet tredje sist. Gangen etter ble det feil på veien, men han gikk bra i kulissene i løpet Elite BR vant på Bjerke før jul. Sist var han helt enorm! Var tøft meldt i Ludvig Nilsens minneløp i Drammen. Som om ikke det var nok ble han kraftig hindret rundt siste sving. Oppløpet var helt virvlende i løpet NY Coeur de Soleil vant. Møter noen ålreite hester her også, men ikke i nærheten av samme lag. I tillegg er han ganske bra ut. Får ikke tet her med Luxury Tile og Anthony Downs på innsiden, men han kan komme ned bak dem og få en fin reise. Vi håper og tror at turen blir brukbar for ekvipasjens del, for da skal vinnersjansen være god.

Vinnersjanse: 46.00%
Prosent av innsatsfordeling: 36.20%
Prosentvis overodds: 27.07%

Tetkampen

Luxury Tile er bra ut og lar seg neppe overfly. Anthony Downs vil nok forsøke.


IKKE RØRT!

V75-7 Rappnor galopperte i tredje innvendig i siste sving i Sverige sist. Fikk det nok ikke helt til på den sølete banen, men satt fast igjen i mål. På sitt beste matcher han disse – hadde en voldsom sesong i fjor og kan nok til å rekke langt frem. På 0,7 % som han står når disse linjer skrives er han hyperinteressant.

Vinnersjanse: 10.00%
Prosent av innsatsfordeling: 0.90%
Prosentvis overodds: 1011.11%

Tetkampen

Wellek vil nok gjerne forsvare sporet. Kan klare det, men Stumne Scott er kjapp. Kan dog smette ut igjen foran Vill Solen og deretter få overta.

https://stallskriket.no

 


JOKERSYSTEMET

 

Dagens banker:

V75-5:
4 Nårje er en hest i stor utvikling og som jakter sin 5 seier på sitt 11 forsøk. Får i tillegg Magnus T. Gundersen i sulkyen denne gangen og da blir han vår sikreste vinner for kvelden. Debuterer på auto men det tror vi går fint og at han er først på foto nok en gang.

Dagens objekter:

V75-6:
11 Ganyboy har toppform og vinner løp når som helst. Han har gjort flotte løp mot god motstand i det siste og selv om sporet er vanskelig tror vi han er god nok til å kjempe om seieren hvis det blir litt trykk i løpet underveis. Må krysses!

V75-7:
1 Wellek står ypperlig til her og vi tror han forsvarer sporet fra start. Unngår han for harde trykker underveis er sjansen stor for at han leder helt hjem. Blir vårt førstevalg i V75-avslutningen.                  https://www.jokersystemet.no

 


TOTOPRO

 

BANKERE

V75-5 4-Nårje