Rikstoto  https://www.rikstoto.no/Nyheter/Aktuelt

ALT om V75   https://www.rikstoto.no/Nyheter/Tips/2021/mars/09/biri/Alt-om-V75-3-millioner-ekstra-til-en-alenevinner-pa-Biri

Live senter  https://www.rikstoto.no/Live

 

Vinn eller forsvinn  9. mars 2021   https://www.youtube.com/watch?v=LicrjWAmZ8c

 


BANE

http://www.biritrav.no

 

Program  http://www.biritrav.no/Biri/Baneprogram/Bi_20210309.pdf

 


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

V75-fest med Sam The Man

Sam The Man er kveldens største favoritt på Biri. Vi tror på tet og slutt og bruker hesten som vår hovedbanker i V75.

 

Når det gjelder kveldens V75-omgang på Biri, så er det som vanlig 3 mill kr til en eventuell alenevinner og spillestopp er kl 19.00. Jeg spiller med to bankere i omgangen og min hovedbanker starter i V75-6.

 

Sam The Man hele veien
Det handler om startkatapulten 6 Sam The Man. Den seksårige Wishing Stone-sønnen avla sin årsdebut på Jarlsberg for snaue to måneder siden. Blåste til tet da, ble utfordret nedover oppløpet, men kontret til seier. Møtte klart tøffere motstand i det løpet, enn det han støter på i kveld. Elise Kristine Holt har alltid sine hesten godt forberedt etter pause. 6 Sam The Man blir min hovedbanker i kveldens V75 og bankerspilles også i V5-spillet.
Rangering V75-6/V5-3/DD-1: A: 6 B: 2-9-7 C: 5-1-4-8-3

 

Banker i årsdebuten
Jeg velger også å bankerspille 6 Kinge Svarten i V75-7 til tross for at det er snakk om årsdebut. Hesten hadde en strålende fireårssesong med sju seire og 446 536 kr innkjørt og imponerte ved en rekke anledninger. Vemund Madsen Drolsum forteller at hesten har trent strålende i vinter og motstandsmessig har Kinge Svarten et veldig fint løp foran seg i kveld. Er bra fra start og fra sjettespor, er nok Vemund på jakt etter tidlig tet. Litt galopprisiko er det, men det er diffus form på de antatt tøffeste konkurrentene. 6 Kinge Svarten blir min andre V75-banker på Biri i kveld og jeg går i tillegg all-inn på kombinasjonen 6 Sam The Man og 6 Kinge Svarten i kveldens DD-omgang.
Rangering V75-7/V5-4/DD-2: A: 6 B: 1-10-2 C: 12-3-8-7-9-5-4-11

 

Les videre    https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/v75-fest-med-sam-the-man/s/12-95-3424099402

 


JOKERSYSTEMET

https://www.jokersystemet.no

 

Dagens banker:

V75-6:
6 Sam The Man er den klart beste hesten i feltet, og selv etter noen ukers løpspause blir han vårt beste bankeralternativ i kveld. Hesten er lynrask i vei og normalt er det ingen som klarer å svare han ut på startsiden. Deretter leder han løpet hele veien.Banker!

 

Dagens objekter:

V75-1:
Amanda Robertsen på 7 Kaptein Kuling hadde problemer da salen løsnet på Klosterskogen nest sist og ble disket for å ha ridd innenfor banens markeringer. Avslutningen var imidlertid så sterk at vi velger å gardere opp storfavoritten Troll Svenn i kveld. Her står vårt objekt 20m bedre til enn sist de møttes og vi tror favoritten skal få kamp om seieren. Vi velger å låse løpet på disse to.

V75-2:
6 Quinzy Roy kommer ut etter pause og trener Helgestad pleier å ha forberedte hester når de kommer til start. Han er rask i vei og vi tror han sitter i tet direkte. Hvis ikke tempoet blir for tøft underveis kan han lede hele veien.

V75-4:
12 Drogba Division står fryktelig vanskelig til i spor tolv, men skulle Jo Svenstad komme seg ned i en brukbak posisjon og finne de rette ryggene underveis, tror vi han kjemper om seieren selv herfra. Kapasiteten til hesten er bra, og med klaff rydder han godt opp i de gjenværende V75 bongene