Superjackpot med 28 millioner ekstra i V75

Du kan bli mangemillionær i V75 på lørdag! Fantastisk V75-omgang med gigapott! Vi byr på oppdaterte V75-vurderinger, og husk også på at du kan se løpene GRATIS hos oss!

 

Årets BESTE V75-OMGANG venter, og man får ikke spesielt bedre kvalitet på løpene enn dette. At vi også har en JACKPOT på knappe 28 millioner ekstra i sjuerpotten gjør oss ikke akkurat mindre sugen på noen «GOBONGER» denne lørdagen. Vi tror på store kroner til de med riktig V75-rekke, og det vil overraske oss stort om ikke dette gir solid betalt.

Bankeren som vi landet på kommer ut i V75-3, og der prøver vi oss med Henk Grift sin nye kanon – 13 Prospereu. Har utviklet seg noe kolossalt hos han, og den går en svært lys tid i møte. Blir nok mye matchet i Frankrike litt senere i år, og vil nok tjene betydelig med penger om den fortsetter utviklingen sin. Det er i første rekke 15 Moni Viking i mot, men vår feeling er at Prosperous holder unna! Ellers vrimler det med objekter i denne omgangen, og utenom V75-1 så er ingen løp spesielt lettløste. Her er våre komplette V75-vurderinger:

 

V75-3 : 13 Prosperous  Henk Grift brukte voldsomme ord rundt denne før den skulle ut i V75en sist. Prosperous var den beste hesten han hadde trent, den var uøm for posisjoner, og Goop kunne bare kjøre som han ville. Det gjorde også Goop, og det ble en svært enkel seier fra dødens. Gikk 09,6 s 800m. Distansen på lørdag er ikke noe problem, Adielsson er svært flink å bedømme tempoet underveis, og vi tror på en stor sjanse!

Vår rangering : A : 13 B : 15-12-4-2-14

 


JOKERSYSTEMET

 

V75 på Åby travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-3:
Vår første banker er av den friske sorten, men 13 Prosperous har imponert stort i ny regi. I vinter gikk vallaken veldig bra på Vincennes i knallhard konkurranse, kom ut i Sverige sist etter en liten pause og imponerte stort. Ble kjørt frem i dødens og hadde full kontroll på konkurrentene i en rask avslutning. Er trolig enda bedre denne gangen med løp i kroppen, velkjørende Erik Adielsson tar helt sikkert godt vare på denne muligheten, med en god prestasjon her venter Harper Hanover på Solvalla i slutten av mai. Trener Grift mener dette er den beste hesten han har hatt, det sier sitt!

V75-4:
Vår andre banker er utrolig nok nesten urørt i spillet med sine 2%, men man må forvente at hoppa blir spilt opp noe frem mot start. Skal ut mot dagens største favoritt, så spillemessig blir dette uansett veldig interessant! Vi snakker om 13 Royal Baby som kommer ut i Hamre regi, etter å ha vært trent av eieren hele karrieren, han har gjort en strålende jobb, men vi mistenker at Hamre finner enda et gir på hoppa. Kommer ut skoløs fra et perfekt spor, med Sveriges beste voltekusk Erik Adielsson, sitter de ganske sikkert i en fin posisjon direkte. Husk at hoppa var annen i fjorårets NM for hopper, rett bak Madelen LTC, bak seg hadde hun hopper som Calina og Thai Godwill.

 

Dagens objekter:

V75-1:
Vi låser den første avdelingen på to hester, og det er bare å rope et stort varsko med en gang, gul mann Gocciadoro er tilbake i Sverige. Det er ikke alle som er like glade for dette, etter flere avsløringer som peker i retning av at hestene tilføres tvilsomme preparater. Nå er det engang slik at hestene er med i spillet og det må man ta høyde for. 3 Zaniah Bi er en av Italias beste hopper og vant 5 av 9 starter i 2019. Er rask fra start og blir trolig sluppet til tet på et tidlig tidspunkt. Vi kommer imidlertid ikke utenom 5 Conrads Rödluva som har gjort det aller meste riktig hittil i karrieren. Må trolig gå den tunge veien utenpå lederen, men årsdebuten bar bud om at hoppa har tatt ytterligere steg i vinter.

V75-6:
4 Zaire Wise AS gikk 1.10.9, 2100m I sin første start i Sverige i fjor, det sier litt om hva man har i vente her. Vant 3 av sine 4 starter i Sverige i 2019 og blir vårt klare førstevalg. En annen med kapasitet lang utover grunnlaget sitt er 10 Ike Schermer som også vant 3 av 4 Sverige starer i 2019. Er tøff og tåler harde løpsopplegg, mye taler for hardt tempo i front, i så tilfelle blir han ikke enkel å stå imot til slutt.

https://www.jokersystemet.no/

 


STALLSKRIKET

 

V75 Åby: Må være syk for å tape feilfritt!

Häftig omgång där det vimlar av roliga drag. Vi väljer ändå att spika en klar favorit, Indra’s Secret som har bäst chans att vinna i hela omgången. Går hon felfritt måste hon vara sjuk för att förlora. Vi spelar sedan utgång med favoriten Vikens High Yield mot lite mindre betrodda duon Zeppelin Kyu Bar och Sam the Man V75-2. Vi låser

——————–

 

ÅBY 2020/04/25

Fikser norsk seier!?

Herlig spor på Åby i morgen og masse penger å spille om. 3 Sam The Man(V75-2) trekker vi frem som et godt objekt, og med flyt på veien er det ikke umulig at den stilige herremannen fikser norsk seier. Mens i V75-4 har vi vondt for å se bankeren tape feilfritt!

 

Banker

9 Indra’s Secret (V75-4)

 

Kusk: Robert Bergh

Vinnersjanse: 60.00%

Overodds: -0.17%

 

 

Outsider

3 Sam the Man* (V75-2)

 

Kusk: Örjan Kihlström

Vinnersjanse: 20.00%

Overodds: 198.51%

 

Kan fikse norsk seier

V75-2 Sam the Man* kan fikse norsk seier! Det er i hvert fall en veldig fin hest i bra form, som normalt får en fin reise fra et ditto spor. Vi har også fått vite at det blir gjort noen utstyrsendringer til morgendagens start. Det er spennende. Uansett finner vi ham for lite spilt!
Vinnersjanse: 20.00%
Prosent av innsatsfordeling: 6.70%
Prosentvis overodds: 198.51%

Tetkampen

Hestene i de fem innerste sporene er alle raske. Det kan fort gå radig unna inn mot første sving. 5 King Of Everything er ekstra kjapp i uttaket uten sko og er det fremste tetbudet.


Klar banker

V75-4 Indra’s Secret har alltid vært sterk og god. Med barfot balanse har hun også tatt steget opp en klasse. I de siste seiersløpene har hun sett utrolig god ut, og vi regner med at det fortsetter i V75-4. Ja, feilfritt har vi vondt for å se henne tape! Klar banker.

Vinnersjanse: 60.00%
Prosent av innsatsfordeling: 60.10%
Prosentvis overodds: -0.17%

Tetkampen

6 Catwalk Ima er et tetbud. Siden er spørsmålet om hun blir kjørt foran, eller om det slippes. 4 Rapide Cash går trolig offensivt til verks og kan få overta. En annen mulighet er at 1 Cobbys Nana kommer seg ut et spor. Da kan det være hesten som blir sluppet til tet.


Flyr inn til seier!?

V75-7 Billie de Montfort* vant Prix de Bourgogne i desember. Har siden vært bra i de riktig store slagene etterpå i Paris, mens sist i Nice spurtet hun hvast etter å ha sluppet teten. Første gang med superkusken Bjørn Goop bakpå, som vet hvordan man vinner disse storløpene. Kjapp ut, og vi tipper at den godeste Goop gir henne et perfekt ryggløp. I så fall ser vi slett ikke bort fra at hun flyr inn til seier!

Vinnersjanse: 28.00%
Prosent av innsatsfordeling: 16.20%
Prosentvis overodds: 72.84%

Tetkampen

Holder 1 Disco Volante seg rolig og blir kjørt for fullt, er sjansen stor for at han holder 2 Cyber Lane ute. 3 Billie De Montfort er kjapp ut, men vi regner med at Bjørn Goop tar sikte på et ryggløp. 4 Elian Web blir nok laddet for tet, men tvilsomt om han kommer seg dit. Vår tet-favoritt er på forhånd 1 Disco Volante.
 Hør travpodkasten Først med mulen

https://www.rikstoto.no/Nyheter-og-tips/2020/April/22/V65-xpress-solber/Hor-travpodkasten-forst-med-mulen

https://soundcloud.com/user-789904974

 


TOTOPRO

 

Markeringsöversikt

https://www.radsoft.eu/se/totopro/?link=link-home

 

TOTOPRO

 

V75 Åby lørdag 25. april 2020

BANKERE

V75-5 5-M.S.Triple J.* (US) Sylvass spurt till enkel seger näst senast. Ej fritt till slut senast, hade sparat. idag så kommer han få ut allt och blir då svårstoppad. Erik Adielsson upp i vagnen. Stabil kusk!
V75-7 5-Milliondollarrhyme Gjorde en grym avslutning i årsdebuten. Har ett smaskigt läge och jag tycker chansen att vinna är stor.

 

DAGENS LURING

V75-3 6-Cyrius d’Ariane* (FR) Här är min idé i omgången. Jag är inne på att Jorma Kontio kommer att köra till ledningen. Väl där framme växer segerchanserna. Håll i gång Jorma!

 

OBJEKTER

V75-1 6-Lyx Håleryd Fin vid seger i V75 n&auml