Bane  https://abytravet.se

Program   https://abytravet.se/wordpress/wp-content/uploads/2020/05/200509_V75_Aby_23_Enkel.pdf

5Tippar  https://hingsten.se/v75-till-aby-9-maj-2020/

 

Program rank  https://i.postimg.cc/YCQgXNzB/v-21275.png

Expressen rank  https://i.postimg.cc/3xcT9ThN/v7ex175.png

Guiden  https://travsnack.se/upload/23232_20200507_203750.jpg

 

Travronden  System&Ranking   https://travsnack.se/upload/23342_V75.jpg

Experttips    https://travsnack.se/Travforum-1608

 


NETTAVISEN

 

Årets mest spennende V75-omgang! Gedigen V75-jackpot! Vi jakter med to bankere! Et mulig supersjokk av en 30-oddser blir det også varslet for! Du går vel ikke glipp av våre fyldige og oppdaterte V75-tips? Husk også at du kan følge spenningen GRATIS her hos oss!

 

Åby byr på en praktfull JACKPOTOMGANG, og dette er nok årets beste V75-omgang. Hele 42 millioner ligger ekstra i sjuerpotten, og her skal det svært lite til før utbetalingen skyter i været. Dagens beste V75-banker kommer ut i det ene hovedløpet (V75-7), og vi spekulerer ikke mot KANONEN 5 Green Manalishi. Var knallgod i sitt forsøk, og da skal man huske på at den kom ut etter en lengre pause samt at den ikke var rigget til i det hele tatt. Det blir den nå, og vår feeling er tidlig tet og slutt. Vi tror også MYE på 4 Zarenne Fas (V75-4), og også dette er en banker på våre flate bonger. Noen av løpene ellers er svært krevende, og her er det bare å sjekke ut all vår tekst nøye :

 

V75-4 : 4 Zarenne Fas  Dette kan bli et «BLØFFLØP» om Rikard N. Skoglund kjører seg til tet, for hvem vil da frem i dødens å trykke opp tempoet på storfavoritten? Neppe noen Zarenne Fas gikk en morsk sluttrunde bak steingode Missle Hill sist, og på klokken stod det 08,2 s 700m med krefter igjen. Er garantert ytterligere forbedret til denne starten, og ingen skal bli overrasket om dette kan være en hest som etterhvert får den rosa billetten som gjør den klar for Elitloppet Favoritten skal stå først, og den har også en stor sjanse.

Vår rangering : A : 4 B : 2-9-8-7-10-6 C : 3-1-12-11-5

 

V75-7 : 5 Green Manalishi  Er en KANON, og en hest man allerede snakker Elitloppet/PDA som aktuelle mål med. Fullførte meget solid etter en sluttrunde i dødens i forsøket, og det gjorde den altså på sin treningsbalanse samt en vanlig vogn. Dette er en hest med litt størrelse, og som garantert er forbedret med den blåseren i kroppen etter en lengre pause. I finalen blir det dessuten på med en BIKE, og man rykker også skoene på alle fire (på fredag ryktes det kun skoløs foran, men dette er noe som Goop også ønsker). I Hambo-forsøk i fjor plukket den ned 1 Osterc fra dødens, og den viste også ved flere anledninger at den kan åpne bak bilen. Vår feeling er at Goop ladder mot tet, og leder dette rundt om. Burde kunne gå ned mot 10,0, og det straffer vel ingen?

Vår rangering : A : 5 B : 2-4-11-1-7-6 C : 3-9-8-10-12

 

Les videre    https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/v75-jackpot-med-42-millioner-ekstra—du-kan-vinne-83-millioner/3423964594.html

 


STALLSKRIKET

 

V75 Åby: 40 miljoner extra i potten

Väldigt högklassig omgång, nästan 40 miljoner extra i potten i och med ett det är jackpot. Dessutom blir omsättningen åter väldigt stor så det blir uppåt 80 miljoner i sjurättspotten. De betrodda sticker ut i många av loppen och känslan är att utdelningen kan stanna på en lägre nivå. Vi spikar två hårt betrodda hästar, Zarenne Fas som är omgångens bästa spik och Billie de Montfort. Vi chansar lite och låser sista lite i spekulation på duon Green Manalishi och Power. Vår känsla säger att båda levererar. Vi tar de fem som har vettig vinstchans i V75-5.

 


JOKERSYSTEMET

 

V75 på Åby travbane. Denne helgen lanserer vi to bankere. Vi minner også om at det ligger ferdiglagde V75-system i tre forskjellige prisklasser under knappen T i Jokersystemet.

 

Dagens bankere:

V75-4:
4 Zarenne Fas har et fint løp på papiret i dette 5-års løpet. Avsluttet veldig raskt bak gode Missile Hill i den siste starten, kom da ut etter 3 måneders pause og er sikkert ytterligere forbedret til denne starten. Velkjørende Skoglund velger nok å kjøre i rygg over denne distansen, men vi tror konkurrentene skal få slite med å stå imot avslutningen til hingsten.

V75-6:
Dagens andre banker blir 1 Billie De Montfort som står perfekt til i innerspor over spintdistanse. Her kan Goop velge tet eller lederrygg, vinnersjansen skal være god uansett. Kom ut i amerikanervogn sist, og sylspurtet fra tredje par innvendig. De meldes om flotte ting i trening og vi tror Goop sikrer seg Elitlopps billett her.

 

Dagens objekter:

V75-2:
Vi velger en helfrekk 2- hesters lås i dette løpet. 3 Sugarcraft fikk et fint løp i sin årsdebut sist og er sikkert ytterligere forbedret til denne starten. Nå blir det i tillegg maks opplegg med amerikanervogn og skoløs balanse. Fra et fint startspor kjemper vallaken i toppen. Vi velger imidlertid også å krysse for sjokket 11 Thai Explosive som i skrivende stund bare er spilt på 2% av innsatsene. Vallaken har kapasitet langt ut over grunnlaget sitt, og blir det tempo på løpet kan han plukke ned alle til slutt. Imponerte stort i årsdebuten hvor han var helt overlegen, i den siste starten var han ikke helt i orden, men det er fikset på nå. Med Adielsson i vogna er dette en av dagens absolutt beste objekter!

V75-3:
Mange seierskandidater i Drottning Silvias Pokal, men klart førstevalg for oss blir 5 Diana Zet. Stall Reden vet å forberede hestene når seierssjekkene blir store, dette blir trolig intet unntak. Ble ikke kjørt i bunnen sist, og målet var å kvale inn til denne finalen. Gjør nå sin tredje start for året og godformen er i anmarsj, sklir frem i dødens 1200m igjen og avgjør derfra

V75-5:
5 Wild Love har funnet en voldsom formtopp og vi tror hun kan slå hingstene igjen! Det blir ofte tempo i løpene på Åby, og det passer den spurtsterke hoppa perfekt. 2 Harran Boko er en tøffing som skuffet sist, tilbake i form er han en selvskreven seierskandidat.

 


 

 

Grøs Gratis Tips: Åby: Tipsener fra Grø

 

V75-4: Et herlig løp for 5-åringer og 4 Zarenne Fas må være tipsener.
Vi glemmer ikke innsatsen i Hamburg i fjor hvor hesten var dønn overlegen mot god mostand. Fulgte opp med en herlig innsats i Axel Jensen på Bjerke og Rikard N Skoglund, mener det er den beste hesten han har kjørt. Trivdes ikke på Vincennes i vinter, men kom ut sist med fine rapporter i ryggen. Fra bakspor avsluttet hesten rått via 07,5/s500m til en andreplass bak Elitloppsklare Missle Hill. Sporet er nydelig, og hesten kan åpne hyggelig. Riordan ønsker et ryggløp og normalt blir denne tung å stå i mot om det bare klaffer litt underveis.

https://www.travfakta.no/?mapping=71&produkt_nr=105110

 


TOTOPRO

 

V75 Åby lørdag 9. mai 2020

BANKERE

V75-3 6-Ganga Bae har inlett året på ett bra sätt. Hon har stora chanser att vinna Drottnings Silvias Pokal. Det blir barfota runt om.
V75-1 2-Fleet Admiral (CA) Vann direkt efter lång vila senast, säker spurtseger. Möter några vassa kort. Redén plockar av skorna till den här stren och det luktar ledningen runt om.

 

DAGENS LURING

V75-7 6-Don Fanucci Zet Wow, vad ska det bli av den här hästen. Är under stark utveckling. Rejäl spurt senast, uppvisning vid V75-seger näst senast. Kommer att gå med – Amerikansk vagn. En klockren luring att köpa med på kupongen gott folk!

 

OBJEKTER

V75-1 7-Athos Race började året bra med två raka segrar. Efter det så har han tappat lite i formen. Behöver någon rygg att följa och sedan kan han avsluta riktigt vasst. Håll i gång Åke!
3-Mr Clayton J.F. Duktig trea med galopp näst senast. Höll farten bra som tvåa senast. Nu sitter formtoppade Ulf Ohlsson i jollen. En riktig stänkare!

 

V75-2 6-Southwind Queen* (US) Oftast med bland dom 3.Galopp till slut med sparat 31/3, höll farten starkt gången efter. Det dröjer inte länge innan årets första seger kommer…
7-Zlatan Knick Öppnar riktigt snabbt och gynnas av distansen. Var knappt slagen från spets senast. Men har ett svårt utgångsläge. Kommer att gå med – Hybrid vagn.

 

V75-3 2-Tonique Öppnar bra bakom bilen. Riktigt rapp avslutning senast, hann dit precis på linjen. Åke lär prova igen ifrån start och här kan allt hända…
7-Schweppes vi varnade för Schweppes i förra starten. Var riktigt vass till en 3 e plats. Tokskräll som kan slå till!

 

V75-4 10-Ferrari Sisu trolig vinst utan galopp till slut den 15/4, efter den starten så kom åter en galopp och den dagen förstörd. Nu åker det på en – Amerikansk vagn. Kanske det gör att det blir lite annorlunda. Lever annars på sin styrka…
8-Thrust Control (US) Kommer med två raka diskningar. Så det har inte stämt på vägen till den här starten. Stall Melander sätter på en Amerikansk vagn, sedan blir det barfota runt om. SE om det slår in…

 

V75-5 7-Night Brodde Riktigt bra i ljusa stunder. Vann i övertygande stil från spets 24/2. Tycker han ska räknas tidigt och missa inte att plita ner ett streck på Night Brodde.
3-Pastor Power har fått ett bra läge och kan utnyttja sin snabbhet. Vi är lite inne på att han behöver komma igång och kanske det inte blir full laddning ifrån start. Finns mycket häst här.

 

V75-6 10-Cokstile* (NO) Duger i tuffa sällskap. 2 a trots kortare galopp i sista sväng senast. Det kommer att bli en tuff öppning och det kommer bara att gynna Cokstile. Så läget kan vara bra i sådana här lopp..
3-Partizan Face har fått ett lopp efter en tids vila. Kommer att vara klart rappare idag. Läget kunde inte heller vara bättre. Bra position i loppet och Adrian skräller till..

 

V75-7 3-Click Bait (US) det är en häst jag gillar och «Klicken» kommer med fin form och Stefan Melander var riktigt nöjd med honom. Pass upp säger jag.
11-Admiral As (IT) vann direkt vid årsdebuten och såg mycket fin ut. Har en otroligt vass speed, som ska utnyttjas till den här starten. Kommer att gå med vanlig vagn den här gången och sedan åker bakskorna av.

https://www.radsoft.eu/no/totopro/index.php?link=tip