Manchester United har en egen evne til å krangle inn ufortjente seire. Kampen  mot Villareal på onsdag var ingen unntak. 3 av 4 i de bakre rekker var byttet ut grunnet skaderI/suspensjon. Det skapte en del rabalder og de ble gang på gang kontret i senk.

Per nå er United et lag med mektige enkeltspillere, men som lag er de fryktelig langt unna. Defensivt skrangler det voldsomt og motstanderne kommer til skremmende mange sjanser og på svært enkelt vis.

Jeg blir slett ikke overrasket om Everton scorer minst et mål. Samtidig tror jeg United vinner til slutt. Lagene møttes i seriepremieren der de røde vant 4-0, men det er umulig å vite hvilken United-utgave man får se fra kamp til kamp. Jeg har mer tro på 2-1, 3-1 eller lignende denne gangen.

Everton skal dessuten ikke undervurderes. 4-1-1 gjør at de matcher United på tabellen så langt. Benites har fått mye ut av spillerstallen han har tilgjengelig. Med United er alt mulig, men jeg lander nå uansett på H, men spriter det altså opp med at begge lag scorer i tillegg.

Stigis