Ny dominerende kamp fra Tyskland

Prøver et litt annerledes spill enn de mer vante/normale.

Frumzi tilbyr et spill som går på «antall skudd på mål» der Tyskland står med et handicap på -3,5.

Jeg ser for meg en ny kamp der Tyskland dominerer stort. Ungarn var sjanseløse mot Sveits i åpningskampen og tapte 1-3. De virket tafatte så fort de kom over midtbanen og det manglet både plan og oppfinnsomhet. Samtidig vaklet de mer enn normalt defensivt, og totalt slapp de til hele 15 Sveits-avslutninger. I avslutninger «på mål» var Sveits det førende laget med 7-2. Noe som ville dekket et hc på -3,5 som Tyskland står med.

Tyskland på sin side feide regelrett over Skottland og vant 5-1. Skottene fikk rødt kort på Porteous rett før pause etter en grisetakling. Da var det allerede 2-0, og utvisningen ga skottene en håpløs oppgave i 2. omgang. Hvis man ser på statistikkene fra første omgang, så vant Tyskland 5-0 i «skudd på mål». Da ser jeg bort fra 2.omgang med 11 mot 10.

Poenget er at med 11 mot 11 på banen var Tyskland totalt overlegne. De spiller på hjemmebane og kan bli en skikkelig dark horse i mesterskapet. I mine øyne er det kun Sveits av de andre som har noe å fare med i denne gruppen. Tyskland kommer til å dominere stort også mot Ungarn. Sistnevnte kommer trolig til å legge seg lavt fra start og både i ballbesittelse og sjanser kommer dette til å bli enveiskjøring. -3,5 må da være et altfor lavt handicap??  Tror fort de vinner den statistikken med 7-9…