Jeg har både spilt og postet tips som omhandler Tyrese Maxey nylig. Dette er et spill jeg kommer til å gjenta ofte, i hvert fall frem til han får fortjent respekt av oddssetterne.

I den anledning kom jeg over en amerikansk NBA-guru som nylig sammenlignet Maxey med Jesus Christ himself. Sammenhengen var i forhold til å gjøre noe for andre. Poenget er at jeg ikke kunne satt det bedre på spissen selv;

«No living person on the planet has done more for other people than Maxey has so far this season. The only historical person I can think of that did more for others was Jesus and Maxey is closing in on him. The kid is a walking ATM fueled partly by the sports books who don’t seem to understand they are watching greatness.»

Men over til argumentasjonen for mitt spill;

Maxey nyter enormt godt av skade/sykdomsfraværene til Philly. Det gir han blant annet enormt med spilletid og Maxey er et offensivt våpen som har skutt ut i full blomst. Han går på og er offensiv nærmest uansett og får MANGE scoringsmuligheter i løpet av en kamp.

Philly uten Embiid og Simmons er brått en middelmådighet. I tillegg er blant andre Danny Green også ute. De ble blåst av banen sist mot Utah og scoret kun 85 poeng. Da hadde Maxey 16 poeng, men i de to kampene før det hadde han 31, 33 og 24 poeng. Med så mange sentrale ute blir det mye plass til en spiller som Maxey og jeg synes derfor linjen på 16,5 poeng er meget interessant.

Stigis