Nick Nurse får et nytt møte med sine gamle disipler i Toronto Raptors. De møttes for noen netter siden da Philly vant 114-107 i Canada.

Toronto slo tilbake og knuste Bucks i en sterk seier i går natt (130-111). Seieren kom etter 3 strake tap og var virkelig etterlengtet. De må imidlertid ut i back-to-back, noe som ikke blir videre enkelt i forsøket på revansje mot Philly. Færre minutter enn vanlig totalt sett, men det er en kjensgjerning at de mest sentrale spillerne i Toronto spiller heavy minutter på jevnlig basis.

Over til spillet fra kampen. Tyrese Maxey presterer kamp etter kamp og har henholdsvis  31, 34 og 26 poeng så langt. Han nyter skyhøy tillit og har rundet 40 min i to av kampene. Han hadde 34 poeng mot nettopp Toronto sist, og jeg ser absolutt ingen grunn til hvorfor han ikke skal score minst 24 denne gangen også.

Maxey har for øvrig avsluttet 20+ x i to av de tre kampene så langt. Kommer han i nærheten av det, mener jeg at denne linjen er LAV og dermed veldig spillbar. Som vanlig vil jeg si at blowout den ene eller andre veien er en over-props verste fiende.

Embiid er den store stjernen, men nettopp det nyter Maxey svært godt av. Han blir ofte litt «glemt» av motstanderen med at Embiid tiltrekker seg så mye fokus hos motstanderne.

En konkurransedyktig match, og Maxey bør ligge på 25-30 poeng.