Toronto Raptors begynner å få sving på sakene. Anunoby er dessverre fortsatt ute, men Pascal Siakam har blitt ordentlig varm i trøya etter langtidsskaden. Kjemien i spillergruppen har ikke vært på topp denne sesongen, men jeg ser fremgang kamp for kamp nå.

Toronto er inne i en homestand og har vunnet de to siste, mot henholdsvis Milwaukee og Washington. Nå skal de opp mot svake OKC som har 2-10 siste 12 kampene og kun slått bunnlagene Houston og Detroit i denne perioden.

En starter med Siakam, VanVleet, Trent jr, Barnes og Achiuwa er spennende. OKC har ikke mye å slå i bordet med foruten sin beste spiller Gilgeous-Alexander. Det hender selvsagt de overpresterer, men generelt sliter de voldsomt offensivt. De vant sist mot bunnlaget Detroit, men før det tapte de med 73!!! poeng mot Memphis (det største tapet i NBA sin historie). I 3 av sine 5 siste kamper har de ikke scoret 100 poeng en gang.

OKC er et lotterilag. De sitter på utrolig mange gode draft-picks de neste årene, men kan sikre seg flere. Det er et langtidsprosjekt som potensielt kan bli utrolig spennende på sikt, men de er langt unna der denne sesongen. For Toronto sin del er det en plass i play in-turneringen, først og fremst, som vel er og bør være målsettingen. I hvert fall så lenge de fortsatt er i kampen og det er de i høyeste grad. De har 11-13, mens Boston på siste play-in plass har 13-12 (noe for øvrig 3 av lagene mellom 6-10 står med).

Noe annet enn seier for Toronto vil være en gedigen skuffelse. OKC har vært elendige i lang tid nå. -7 poeng kan være mye, men ikke verre enn at Raptors bør klare det ganske greit likevel.

Stigis