Ronaldo blir toppscorer for Portugal

Christiano Ronaldo fortsetter å sette rekorder og 39-åringen scorer fortsatt mål som aldri før. I Portugal sin siste landskamp før EM (tirsdag kveld) slo de Irland og Ronaldo scoret 2 av målene.

Respekten for Ronaldo blant lagkameratene er så stor at han, uten tvil, er mannen som skal stå for scoringene. Mange er usikre på om Ronaldo eller Bruno kommer til å ta eventuelle straffer under mesterskapet, men er det egentlig noe å lure på? Selvsagt kommer Ronaldo til å ta dem!

Portugal er i gruppe med Tsjekkia, Tyrkia og Georgia og mye skal skje om de ikke går videre fra gruppen. Ser rett og slett for meg at Portugal kommer til å score en del mål, og da igjen skal mye til for at Ronaldo ikke står bak flest av dem.

Han er en notorisk målscorer og en av tidenes beste i den kategorien. Innen EM er over kan rekordene hans fra nettopp EM-sammenheng bli nær sagt umulige å slå i fremtiden. Før årets EM tar til har Ronaldo allerede rekorden med flest kamper (25) og flest mål (14). Dette blir hans sjekke EM og jeg blir som sagt ikke overrasket om han styrker de rekordene ytterligerer.