Uavgjort i første 1/8-dels finale

Går nok en gang for et U-tips i EM. Mange tette og jevne kamper og i en vinn eller forsvinn-kamp som dette tror jeg svært små marginer vil avgjøre. Jeg ser faktisk for meg en kamp som går til ekstraomganger og kanskje må avgjøres via straffespark-konkurranse.

Både Italia og Sveits er gode til å tette igjen bakover. Der hovedfokuset handler om defensiv strukturert fotball, god oranisering og liten risiko-tagning. Italia har en historikk for å ta seg videre på den måten, men Sveits står selv lite tilbake på dette området.

Jeg var faktisk inne på å spille U til pause og Sveits til slutt til 7,35 i odds, men ser jo at det blir litt vel søkt innbefattet av mye synsing. Jeg ser rett og slett så lite som skiller lagene at jeg synes det lukter veldig uavgjort der ingen av lagene klarer å avgjøre til ordinær tid.

Har klart mest trua på uavgjort om man skal velge fra 1×2-varianten her. Sportaza har 3,08 i odds på nevnte utfall. Enkelte konkurrenter rundt 2,85-ish, så finner god verdi i oddsen hos Sportaza.