Man får selvsagt ikke 3 i odds på NBA’s beste lag. Tja, men får jo det, men ikke for ren seier. Jeg fristes imidlertid av Phoenix-seier pluss u/216,5 poeng, og da får man 3-tallet i odds.

Dette er en kamp mellom de to store formlagene i NBA. Dallas har 9-1 siste 10 og Phoenix har 8-2. Dallas har 6 strake hjemmeseire. Phoenix har 6 strake borteseire.

Phoenix er dog NBA’s beste lag med 34-9. Borte har de imponerende 17-4.

Dallas har 26-19 og 14-8 hjemme, men de er altså i kalasform.

Phoenix må klare seg uten Ayton som selvsagt er et tap, men han har misset mange kamper i det siste uten at det går voldsomt utover prestasjonene.

Porzingis var tilbake for Dallas i går, men var limitert til 30 min i returen og det er ventet at han kanskje står over denne da det blir back-to-back for Dallas.

Nettopp den faktoren mener jeg gir klar fordel Phoenix som kommer til kampen med hvile i beina, mens altså Dallas skal spille sin andre kamp på to netter.

Phoenix har også vunnet 3 strake kamper på denne banen.

I tillegg til Phoenix-seier kjører jeg også et underspill der linjen per nå er 216,5 poeng.

Dallas er en under-spesialist, de spiller med sakte tempo og er ofte involvert i poengfattige oppgjør. Nå, i en back-to-back setting, tror jeg de kommer til å senke tempoet ytterligere. Det er en matchup Phoenix fint kan være med på, og de har også et elite-forsvar.

Tror derfor denne fort kan havne under 210 poeng.

Phoenix fører for øvrig også 2-0 H2H denne sesongen etter at de vant to hjemmekamper på 3 netter i november 105-98 og 112-104.

Dallas kun nr.26 i antall poeng scoret denne sesongen med 105,4. Siste 3 viser 104,7 og på denne banen er snittet 105,1.

Phoenix langt høyere på listen, ikke overraskende som NBA’s beste lag, men de justerer seg ofte til en defensiv tilnærming i slike kamper. Hvis ikke Booker eksploderer (hadde 48 sist), har jeg tro på UNDER i denne kampen.

Stigis