• Sport:Fotball
 • Land:England
 • Liga:FA Cup
 • Kamp / utøvere:Stockport County – West Ham
 • Tilleggsinfo:Asian handikap -2.5
 • Tips/ utfall:West Ham
 • Spillestopp:11.01.2021 21:00
 • Odds før kurtasje:2.64
 • Kurtasje %:2
 • Odds etter kurtasje:2.61
 • Innsats:1
 • Selskap:Andre/Other

 

Stockport County mot West Ham avslutter FA-cup tredje runde i dag. Stockport County skal ut I sin fjerde kamp I Fa-cupen. Veien til Fa-cup tredje runde dit er humpete for Stockport County, som først ble slått ut av Chesterfield. Kampen ble spilt på nytt på grunn av at Chesterfield hadde brukt en spiller som ikke kunne spille i Fa-cupen for Chesterfield.

 

Så ble Rochdale slått 2-1 i lokal derby i neste runde, deretter så var det Yeovil Town i Fa-cupen sin andre runde som ble slått 3-2 etter ekstra omganger, etter at Stockport hadde ligget under to ganger i kampen.

 

Veldig overraskende statistikk mellom disse to lagene. Stockport har vunnet 7 av de 14 kampene de har spilt mot hverandre og Stockport har aldri tapt hjemme mot West Ham. Faktisk så har Stockport vunnet 6 av 7 kamper på hjemmebane mot West Ham.

 

Nå har de møtt hverandre kun tre ganger etter den andre verdenskrig og ikke spilt mot hverandre siden 1996, hvor Stockport etter to kamper slo ut West Ham i league cupen. De har truffet på hverandre to ganger i FA-cupen, med en seier hver.

 

Stockport har i ligaen fått mange kamper avlyst denne sesongen på grunn av covid-19, men har imponert i serien og ser ut til å være med å kjempe om en direkte opprykksplass til leauge two. Covid-19 vil igjen forhindre fansen av Stockport å se kampen og det er jo trist som faen.

Toppscorer for Stockport er John Rooney, som er en bror som har gjort seg mer bemerket på fotballbanen, men det er bra kvalitet på John Rooney spill også.

 

West Ham er en storklubb i forhold til Stockport som spiller på nivå 5 i England i National League.

West Ham har etter min mening vært overraskende bra denne sesongen og ligger rett bak topp seks lagene i England i år. Går på noen blemmer, men vant 1-0 borte i siste seriekamp mot Everton.

 

David Moyes, West Ham manager gir ingenting ved dørene i denne kampen, det er fullt søkelys på denne kampen. West Ham har stolt tradisjoner i FA-cupen, de har vært i finalen hele fem ganger og vunnet tre av dem.

En annen statistikk er at West Ham har aldri tapt mot et non-leauge lag før og den statistikken ønsker man å holde ved like.

 

West Ham har vært ute i carbon cup(league cupen) denne sesongen og møte Charlton og Hull, som spiller på et høyere nivå enn Stockport County og vant 5-1 og 3-0, begge kamper på hjemmebane. Jeg tror vi kan forvente at nivåforskjellen mellom Stockport og West Ham vil blir noe tilsvarende resultatmessige.

 

Asian handicap – West Ham -2.5

Ved en innsats – 100.00 kr

If West Ham win by 3 or more 264.00 kr

If West Ham do not win by 3 or more -100.00 kr

 

 

 

  Stockport wins Draws West Ham wins
League Cup 2 1 0
FA Cup 1 1 1
League 4 1 3
Total 7 3 4

 

 Bookmaker – Betfair