OKC er work-in-progress og et prosjekt som tilsier det langsiktige plan over flere år. De satser ung, svært ungt. Gjennom flere trades de siste sesongene har de sikret seg høye picks i fremtidige drafts. Dette er ofte veien å gå når man må starte på scratch. Dette tar tid og ser man på inneværende år er dette utvilsomt et lotterilag nok en gang.

De kommer selvsagt til å være konkurransedyktig i enkeltkamper, men starten har vært skremmende svak. Nå skal de i tillegg opp mot et elitelag og mye skal til om de ikke blir blåst av banen.

OKC startet sesongen med 86-107 borte mot Utah. De fulgte opp med katastrofale 91-124 borte mot Houston. Ingen skam å bli knust av Utah, men å tape med over 30 poeng for Houston var rett og slett SKREMMENDE. Field goal prosenten var så lav at jeg vil ikke nevne den en gang. Selv fra straffemerket var uttellingen helt natta.

Mot Utah satte de 7/35 3-poengere. Da vinner man bare ikke basket-kamper i dagens moderne utvikling av spillet der distanseskytingen trumfer det meste.

Jeg poster dette spillet nå da linjen eventuelt endrer seg (øker) utover kvelden. Per nå er Andre Drummond tvilsom til kampen, mens lagets store stjerne Joel Embiid er listet som usikker. Jeg snakker nå om Philly. Dersom begge deres bigmen på center-posisjonen er ute blir det trolig Paul Reed som vikarierer. Vanskelig å spå hvor negativt det blir, men Reed er i det minste god defensivt.

Uansett er Philly et elitelag med utrolig mange gode spillere. Jeg gidder ikke en gang nevne dramaet rundt Ben Simmons. Jeg tror faktisk ikke det preger spillergruppa alt for mye. Konkurransen om plassene er hard. Selv uten Simmons er dette laget blant eliten defensivt og et OKC-lag som snitter på 88,5 poeng per kamp klarer ikke å true dem nevneverdig.

Dette bør og skal bli blowout selv uten både Embiid og Drummond.

Kan for øvrig avslutte med å nevne at Philly vant med 24 og 31 poeng mot OKC i fjor. OKC scoret henholdsvis 93 og 90 poeng i de to kampene.

Jeg legger inn to spill fra kampen per nå;

OKC u/104,5 poeng. 1,91 i odds. 5 units (NordicBet)
Philly -8,5 poeng. 1,91 i odds. 4 units (Unibet)

Stigis