Frankrike avanserer

Gigaduell mellom storhetene Spania og Frankrike i første EM-semifinale. Mitt spill blir at Frankrike avanserer til finale (enten det skjer etter ordinær tid, ekstraomganger eller straffesparkkonkurranse).

Egentlig nitrist å skulle spille på Frankrike. De er i semifinalen uten et eneste mål fra åpent spill. Samtidig har de så mye å gå på at jeg nesten når som helst forventer at en del spillere begynner å våkne med Mbappe i spissen. Det sier egentlig alt om hvor gode de er, når de står i semifinalen på denne måten.

Frankrike er trolig verdens beste landslag defensivt. Selv offensivt gode Spania skal få merke noe helt annet enn de er vant til. Jeg tror som vanlig Frankrike stenger døra når det virkelig gjelder, og at denne kampen fort går hele veien. Det fristet faktisk med et spill på Frankrike vinner via straffesparkkonkurranse, men små små marginer kommer til å avgjøre denne. Hvilken måte det skjer på er selvsagt tilfeldig, men selv om Spania nøytralt sett er mye mer fun å se på så tror jeg «kjedelige» Frankrike, først og fremst gjennom sin defensiv, tar seg til finale.

England og Frankrike var de to største favorittene før EM. Begge har underprestert så det holder. Likevel kan de begge ende opp med å møtes i finalen…