Emma Raducanu sto for en aldri så liten sensasjon da hu vant US Open i fjor høst. Som kvalspiller og en ranking utenfor topp 100 blåste hu gjennom turneringen uten å avgi sett.

Så valgte hu utrolig nok å sparke treneren som har vært med på hele reisen hennes. For å ta enda et steg videre, men var det så lurt? Usikker på den biten per nå, men faktum er uansett at hu knapt har vunnet en eneste kamp etter US Open.

06 16 for Rybakina er fasit så langt denne sesongen, så hvordan hu skal klare å omstille over natten til årets første Slam er jeg tvilende til. Sloane Stephens kan da umulig være noen enkel motstander heller, så her er jeg faktisk uenig i fav-stempelet til Raducanu.

Stephens er også Grand Slam vinner, men sliter med å følge opp i mindre turneringer. Semifinale herfra i 2013 og 4.runde i 2014 og 2019. Ellers mange 1.runde exits. Man veit aldri hvor man har Stephens heller, men det er tydelig at det er noe fundamentalt galt i spillet til Raducanu. Seieren i Open burde ha «lagt» seg nå, men jeg tror ikke hun plutselig finner den flyten og sonen hun var i da, og inntil hu viser noe som helst igjen velger jeg å gå mot henne her.

2,10 er meget pen odds.

Stigis