Toronto Raptors og NY Knicks gjorde nylig en trade der Anunoby, Achiuwa og Flynn til til Knicks, men Quickley og Barrett gikk andre veien. I mine øyne var det faktisk en win-win for begge lag. Femmeren til Raptors virker nå veldig spennende, men Pascal Siakam vil fortsatt ha en svært sentral rolle i laget. Offensivt kan han være en mare å guarde, og så lenge han får 35+ minutter bør en linje på 24,5 poeng være oppnåelig og vel så det.

Siakam scoret «kun» 24 poeng i siste kamp, men nøyde seg med 30 minutter. I de 3 kampene før den hadde han henholdsvis 41,40 og 40 minutter. I de samme kampene scoret han da også 27, 35 og 36 poeng.

Det er ikke uvanlig at starterne til Raptors spiller rundt 40 minutter, også etter at Nick Nurse forsvant ut dørene. Nå har de en femmer der poengene kommer til å fordeles bra, men Siakam vil alltid få sitt volum med avslutninger. Uten en dårlig dag på jobben er han god for minst 25 poeng i hver eneste kamp.

Kings som motstander betyr normalt høyt tempo og mange poeng totalt. Det er selvsagt ikke ueffent i forhold til et over-spill på Siakam. Det er forventet minst 238 poeng i kampen, så får man håpe den spådommen innfris og vel så det.

Siakam gjør litt av alt offensivt. La oss håpe både han og Toronto har en god dag på jobben. De har vunnet begge sine kamper etter at Barrett og Qickley kom inn, så jeg håper de fortsetter den gode tendensen mot Kings.