Toronto Raptors er mer healthy enn nær sagt hele sesongen og har 7-3 siste 10. Med det blander de seg inn i playoff-racet igjen. En av spillerne som virkelig har stått frem er Pascal Siakam. Han har lenge ute med skade, men er nå tilbake som aldri før – trolig bedre enn noen gang. Han kan variere litt på poeng da de ofte fordeles broderlig mellom starterne der, MEN Siakam er den som gjør litt/mye av alt. Da snakker jeg om rebounds/assists.

Linjen for varianten med de to er 13,5 til nattens kamp mot Dallas. Siakam hadde 6-10 sist mot Heat, 10-10 i kampen før mot Bucks, 11-4 før det mot Pistons, 7-7 mot Suns og 10-7 mot Pelicans. Han er altso over linjen på 13,5 i 5 strake matcher der noen av motstanderne dessuten er eliteforsvar som Heat og Suns.

Jeg ser ingen grunn til at han skal trå på bremsen i dette oppgjøret og med en slik statistikk i ryggen betyr det spill for min del.

Eventuelt ser jeg at ren assist ligger på 5,5. Han har 7-7-10 og 10 i de 4 siste (10 i de to siste). Velg og vrak blant de to variantene.

Stigis