Pascal Siakam ble nylig tradet til Indiana Pacers, og det skal virkelig bli spennende å følge dette laget fremover. Dessverre fikk han kun 1 kamp sammen med Tyrece Haliburton før sistnevnte igjen ble skadet.

Uansett, Indiana er et godt lag selv uten Haliburton. I går natt knuste de Embiid og co i Philly, men selv om de får back-to-back her er det på egen bane og de har sluppet reising mellom kampene.

Med Haliburton ute får Siakam en svært sentral rolle offensivt. Det er først og fremst han og Myles Turner som må dra lasset for Indiana nå, og nettopp det gjorde de begge til gagns i kampen mot Philly. Spesielt Siakam fikk endelig vist hva han virkelig er god for med 26-13-10 og en gnistrende triple double.

Nettopp et PRA-spill frister meg virkelig. Jeg forventer ikke en 49-stat mot et uthvilt Suns-lag, men 35-40 er han god for any given day. Linjen er satt til 32,5, noe jeg finner høyinteressant. Ikke minst fordi Suns ikke først og fremst er laget som strammer voldsomt inn defensivt. Gjør man ikke det mot Indiana, blir det en åpen og målrik kamp – noe som gjør en overprop interesssant på en spiller som Siakam.

Siakam er en spiller som gjør litt av alt, så nettopp derfor finner jeg et PRA-spill mer interessant enn noen av de andre variantene.