Jeg skjønner ikke hvorfor Seth Curry fortsetter å undervurderes, men takker og bukker. Poeng-linjen er nok en gang 12,5, og da spiller jeg igjen og igjen og igjen og igjen. Nets spilte i går og knuste solide Heat borte. Curry var nok en gang en viktig bidragsyter. Han har faktisk bedre uttelling enn sin mer kjente bror Steph, og i forhold til volum er han faktisk en av de beste noensinne.

Altså, dette laget består av superstjerner som Kyrie Irving og Kevin Durant. De to kan alene gjøre 80 poeng i en kamp, MEN de scorer jo ikke alt. Curry er en av de mer sentrale bak disse. Offensivt er han et vidunder fra distanse, men han er også rask og smidig og kan angripe kurven direkte. Han er heller ikke ueffen midrange. I går satte han 5 av 6 3-poengere. I forrige kampen (skadet noen før denne) laget han 27 poeng og satte 7 av 11 fra distanse.. Her snakker vi om en 40+-skytter fra beyond the arc… 12,5 poeng er egentlig en vits. Jada, det settes stort sett mot sesongsnitt, men Curry virker å ha funnet seg langt mer til rette i Nets enn Philly tidligere i sesongen. Med 20-25 min spilletid bør denne herremannen ganske enkelt gjøre minst 13 poeng, så sant han ligger opp mot normal uttelling (det vites selvsagt aldri på forhånd).

Så lenge de ikke øker denne linjen, er dette en no-brainer for meg. Husk at Charlotte i tillegg suger defensivt og slipper inn MANGE poeng i de aller fleste kampene sine. Det er selvsagt ingen ulempe for et slikt spill.