Jeg synes det er et par høyinteressante sesongspill fra OBOS-ligaen hos Coolbet. Nå er denne ligaen rene bingoen å spille på, men ser man på tingenes tilstand i klubbene per nå, ca 1 uke før overgangsvinduet stenger og kun dager før seriestarten mener jeg å ha funnet et par gode spill.

BRYNE – Mjøndalen : 1,70

I Mjøndalen er det meste rene sorgen tett på sesongstart. Syltynn stall og spillere på utgående kontrakter. Resultatene i oppkjøringen har heller ikke gitt voldsomt med ny giv og selvtillit.

Mistet viktige Sondre Granaas til Molde.

Jeg er redd laget må kjempe mot nedrykk hele sesongen. Klarer de å berge plassen vil det være en liten prestasjon i så måte.

Bryne på sin side klarte kvalik i fjor og jeg tror de gjør det samme denne sesongen. Knallgodt lag defensivt, en fryktet hjemmebane, har hentet «hjem» solide Jon-Helge Tveita fra Eliteserien. Hentet inn er også Viking-talentet Lars Erik Sødal og laget har fra hør solide og sentrale brikker i Andreas Dybevik og ikke minst Robert Undheim.

Et lag som trolig blander seg inn i kampen mot kvalik mot et lag som nesten garantert ikke havner topp 10. I hvert fall slik jeg ser det. Da synes jeg 1,70 er særdeles god odds.

Bryne topp 6 gir for øvrig 2,75 hos samme bookmaker.

 

Andre sesongspill jeg synes virker tiltalende er;

MOSS – Raufoss: 1,85
AALESUND – Sogndal: 1,60
LYN – Åsane: 1,60

Viser for øvrig til tabelltipset som OddsNet postet i dag.