Serbia scorer mot England

Jeg tror Serbia scorer mål mot England i denne kampen. Argumentet for det er først og fremst deres luft- og duellstyrke mot et England som mangler sin viktigste spiller på det området, nemlig Harry Maguire.

England sin store svakhet er dessuten deres bakre ledd. Glem heller ikke at Luke Shaw, selv om han er tilbake i full trening, ikke starter. Det gjør neppe ikke John Stones heller som ble satt i karantene på onsdag (grunnet et virus). Det betyr at enten Konsa eller Dunk trolig får plass i startelleveren. Også på keeperplass mener jeg de er shaky, uansett om Pickford eller Ramsdale starter.

England er svingode offensivt. Det å skulle sette sammen den midtbanen må være tidenes luksusproblem. Når man først snakker om «problem». Det blir spennende å se hvordan de driller den midtbanen.. Uansett får vi nok et offensivt England-lag som tør å ta risiko. De har så mye kvalitet fremover, men spørsmålet er altså om de klarer å holde nullen. Jeg tror og håper vi får se et Serbia-lag som er med på moroa og scorer minst ett mål.

Når man har offensive spillere som Vlahovic (Juventus), Tadic (Ajax) og duoen fra Al-Hilal, Milinkovic-Savic og Mitrovic, så bør muligheten for scoring, selv mot England, være brukbar. De skuffet riktignok i kvalen og svinger voldsomt i prestasjonene, og de må gjerne bli blåst av banen her bare de scorer minst ett selv.

Det frister også med over 2,5 mål til 1.90, men jeg velger altså at begge lag scorer da oddsen for dette er hakket høyere med 2.10.