Detroit Pistons mangler fortsatt sin store stjerne Grant. I hans fravær har en spiller som Bey blomstret. Han er stort sett mellom 25-35 poeng hver gang. Linjen er 20,5 poeng, noe han har gått over i 8 av sine 9 seneste matcher. Han plukker dessuten bra med rebounds. Det blir hipp som happ hvilke av disse man velger, men jeg mener PRA-varianten er best (linje på 30,5).

Bey hadde 34-8 i forrige match. Han hadde 21-17 i neste siste. Han hadde 32-9 før det igjen og han regelrett smadret den linja i de fleste kampene. Cade Cunningham var tilbake sist, uten at det la noen demper for Bey sin del. Han fyrer av i stort volum og den ene kampen (siste 9) han gikk under linjen hadde han en fryktelig shooting night.

Jeg satser på at Bey nok en gang leverer varene. Jeg har spilt ham i alle disse kampene og sammen med mange andre fortsetter jeg å kjøre props på han så lenge linjene holdes så beskjedent uten de store justeringene. Man kan godt si at Bey har gått under radaren på et av de svakeste lagene i ligaen.

Kan legge til at Charlotte spiller med et høyt tempo og som regel er involvert i svært målrike kamper. Det bør ikke være negativt for spillet. Kun en blowout av Charlotte kan ødelegge denne (da sitter de beste spillerne ut slutten av kampene).

Stigis