Sabalenka jakter ny finale

Aryna Sabalenka skurer på videre og har så langt vært i helt egen klasse i sine kamper. 4 seire i strake sett har det blitt og det spørs om Mira Andreeva er i stand til å gjøre noe med den statistikken.

Ikke misforstå, Andreeva er et utrolig stort talent og det bor så mye tennis i henne. Likevel har hun fortsatt en del å gå på og i en matchup mot Sabalenka tror jeg hun blir for «liten» og uferdig.

Nå er ikke Sabalenka en grusspesialist, men hun er så agressiv og spiller med så stor tyngde at hun uansett skurer over de fleste også på dette underlaget. Disse spillerne mtte hverandre senest i Madrid i mai i en kamp Sabalenka vant 61 64. Husker jeg så kampen og mener å huske at Andreeva ikke hadde en eneste breakball i hele kampen. Sabalenka vant også rundt 80% av 1.servene sine og hun var helt overlegen.

Andreeva har også imponert i French Open og det er kun Azarenka som virkelig har utfordret henne (2.runde). Ser man dog på innbyrdes mot Sabalenka har hun ikke vært i nærheten og hun tapte også klart for Badosa i Roma rett i forkant av French (26 36). Minner om at Sabalenka slo nettopp Badosa 75 61 i 3.runde her om dagen.

Andreeva har nettopp fylt 17 år. Det sier alt om potensialet hennes, men mot verdenstoer Sabalenka blir oppgaven for stor. Sabalenka bør ta nok en 2-o seier. Oddsen er kun 1,67, men det fortjener et par små units. Jeg blir altså svært overrasket om Andreeva stjeler et sett i denne kampen.