Paolini truer Rybakina

Rybakina er topp 3 i verden i mine øyne (selvsagt bak Swiatek og Sabalenka). På en enkeltdag kan hun slå hvem som helst og så langt i turneringen har hun lekt seg videre og vunnet samtlige kamper i strake sett.

Jeg tror likevel hun får det litt tøffere mot Paolini. Disse to møttes senest i Stuttgart i april og da vant Rybakina 63 57 63. Jeg håper Paolini klarer å gi henne matchen også denne gangen, i hvert fall såpass at kampen går over 19,5 games. Det vil samtidig si at spillet kan gå inn selv om en av spillerne vinner i strake sett også (f.eks 64 64, 63 75 osv).

Paolini har vært ustabil så langt og spilt to strake 3-settere. Hun er en fighter som sjelden gir seg. Nå har motstanden dog vært LANGT UNDER nivået til Rybakina. Rybakina har en MYE bedre serve og er langt mer stabil fra grunnlinjen, men likevel. Paolini skal ikke undervurderes og slipper hun opp litt på risikoen og tør å gå for det kan hun fort overraske. Minst 20 games kan altså gå selv om Rybakina skulle vinne nok en kamp i strake sett.