De fleste har 14,5 poeng som linje, noe jeg er enig i. NordicBet ligger imidlertid på 13,5 og det må jeg utnytte.

Aller først;

Gobert snitter så langt på 17,8 poeng per kamp. Han har ennå til gode å score mindre enn 16 poeng i en kamp.

Bucks blir nok en gang uten Brook Lopez og Jrue Holiday. Det betyr at Giannis blir centeren i et undersized Bucks-lag. Her må man imidlertid huske at Giannis får en heavy load offensivt. Kanskje, og forhåentligvis, går det litt utover den defensive jobben – noe som må til for å stoppe Gobert.

Gobert snitter på ville 72,5% fra field, men det skal sies at det meste er dunker eller avslutninger innenfor 5 fot. I tillegg snitter han på nesten 9 straffekast per kamp, nest mest i hele NBA.

Noe av grunnen er at motspillerne ofte foretrekker å foule ham fremfor å bli dunket på.

Med disse faktorene har jeg litt vondt for å se at han scorer så veldig mye mindre enn snittet sitt i denne kampen. Bucks har startet labert og sliter i fraværet av sine faste startere (spesielt Jrue). De har 3-3, mot Utah sin sterke 4-1 start (fikk sitt første tap mot Bulls i går natt).

Begge lag spilte for øvrig i går natt, så back-to-back faktoren favoriserer ingen av lagene sånn sett. Annet enn hjemmebanefordelen selvsagt og at Utah får reisingen i beina (så tidlig i sesongen mestrer de det).

Frem til Gobert plutselig får en dropp i scoringer kjører jeg dette spillet, i hvert fall når linjen er såpass under sesongsnittet og det faktum at han ennå ikke har vært under 16 poeng.

Stigis