Etter en del skadeplager ser det endelig ut til at Halep har ting litt på skinner igjen. Vi veit alle at Halep er i stand til å slå hvem som helst, uansett underlag når hun er på sitt beste. Jeg sier ikke at hun er der i skrivende stund, men Halep er en fighter av rang og selger seg svært dyrt.

Rybakina var i kvarten i French og 4.runde i Wimbledon. Tidvis har hun vært opp mot karrierebeste denne sesongen. Vi må likevel huske på at de to Slam-resultatene der er det beste hun noen gang har gjort. Halep på sin side har sått i disse situasjonene en haug med ganger. 2x Slam-vinner, 4 Slam-finaler, en haug med semi- og kvartfinaler, verdensener osv osv.

Synes Halep har vist litt glimt av noe stort igjen, og når oddsen er even/steven må jeg bare prøve (Halep favoritt de fleste steder).

Her tror jeg rutine og Halep’s fighter-egenskaper drar det i land til slutt. Halep har det klart største toppnivået, men jeg skjønner selvsagt at hu ikke er helt der ennå. Likevel bør hun ta seg av Rybakina med et visst nivå på tennisen sin.

Stigis