Emma Raducanu sjokkvant US Open i fjor, men siden har det gått rett vest. Hu valgte på utrolig vis å sparke treneren sin etter US, og har det meste av tiden i etterkant spilt uten trener. Ikke en eneste gang siden hun vant US, har hun kommet seg forbi en kvartfinale.

Jeg håper virkelig hu finner igjen litt av den spilleren vi så under US Open, for det var helt rått. En kvalspiller som vinner hele dritten UTEN å avgi et eneste sett…

Hu høvlet over selveste Serena Williams i 1.runde, men Serena er ikke den samme lenger. Ute av form, overvektig og knapt med bevegelse på banen, så jeg vil si hu gjorde helt rett ved å annonsere sin retirement nylig.

Jeg stoler aldri på Raducanu, og pleier svært ofte å spille mot henne. Azarenka er heller ikke den spilleren hun en gang var, men hun presterer likevel jevnt og godt. Hun er en fighter som er flink til å holde ballen i gang, og som får svært mye tilbake i spill. Akkurat det er dårlig butikk for Raducanu som ofte stresser og skal avgjøre poengene tidlig.

I mot spillet er den svake serven til Azarenka. Er Raducanu på tå hev og aggressiv i returspillet, kan det faktisk være en nøkkelfaktor i kampen. Jeg velger dog uansett å gå for Azarenka sin rutine mot en ung spiller som ikke helt har funnet seg selv igjen.