Immanuel Quickley står kanskje litt i skyggen av RJ Barrett så langt etter traden fra Knicks, men for meg går han litt sånn herlig under radaren. Ser NBA-tipseren spilte han o/3,5 assists i forrige kamp, og så vidt jeg husker var spillet inne etter kun 4-5 minutter av første periode 🙂

Nå har linjen økt til 4,5 assists, men jeg mener fortsatt den er spillbar. I sine 3 siste kamper har han henholdsvis 5-8 og 10 assist. Sist spilte han kun 26 minutter (mot 33 og 38 i de to før det), men likevel banket han altså til med 10 assists. Det virker som han trives med rollen han har fått, der han også får avsluttet mye fra distanse. Han er jo først og fremst en distanseskytter, men jeg synes han viser både selvtillit, entusiasme og autoritet i posisjone sin. Og «potensielle» assist vil trolig være høyt i hver kamp. Setter medspillerne en viss andel av dem går han over linjen, også en 4,5-linje.

Lakers imponerrte med seier over byrival Clippers sist, men jeg tror absolutt Toronto kan henge med helt ut her. Gjør de det, og starterne til Toronto med Quickley inkludert får en viss spilletid så synes jeg dette ser ut som et godt spill.