Lav odds på en prop, men normalt skal den enkelt gå inn.

Quickley var involvert i traden mellom Raptors og Knicks nylig, og han har fått 3 kamper på baken siden overgangen til Canada og Toronto Raptors.

Quickley er en eminent 3-poeng skytter, og aller først var jeg inne på å spille over 3,5 satte 3-poengere. Jeg går dog for et spill jeg mener er enda mer safe, nemlig over samme antall assists.

Quickley har henholdsvis 3-5-8 assists i sine 3 kamper for Toronto så langt. Det ble 8 sist mot Kings og det interessante her er spilletiden hans. Den har økt fra kamp 1 der han noterte seg for 28 min. I kamp 2 ble det 33 min og sist ble det 38 min. Det sier noe om at Quickley stadig finner seg bedre til rette på banen, og kjemien med de andre blir stadig bedre.

Jeg tror de følger Golden State til døra i denne, og blir den konkurransedyktig bør Quickley få minst 35 minutter spilletid. Med sin rolle i laget og startfemmeren slik det har sett ut så langt, bør det ligge an til mange potensielle assists. Så er det selvsagt opp til de rundt ham og sette nettopp de pasningene – i hvert fall minst 4x i løpet av kampen 🙂