Purcell med glimrende oppladning!

Formspilleren Max Purcell skal ut i duell mot finnen Virtanen i 1.runde av Wimbledon. Purcell kommer rett fra finale i Eastbourne. Tapte riktignok finalen mot Fritz, men fikk en kjempefin gjennomkjøring før Wimbledon. Han vant f.eks 2-0 mot både Sonego og Kecmanovic. Spillere som er minst på samme nivå som Virtanen.

Finnen er rundt 150 i verden og spiller mest på Challenger-touren. Har riktignok fått 3 kamper i beina gjennom å måtte kvale inn til hovedrunden. Det man kan ta ut av dem er selvsagt at han har fått underlaget i kroppen, men samtidig måtte han slite i alle sammen og det mot svak motstand.

Purcell møtte rett og slett mye mer kvalifisert motstand på vei mot finalen i Eastbourne og bør være proppfull av selvtillit. Jeg tror han kommer til å slå Virtanen ganske greit og prøver meg på et hc settspill (-1,5 sett).

Det skal dog nevnes at finnen er en god server og får mye gratis i serven. Vi kommer helt sikkert til å se han få tosifret antall ess, men i andre faser av spillet skal Purcell være minst et hakk bedre enn ham. Hååer i hvert fall at Purcell klarer å dra med seg noe fra det gode spillet i Eastbourne.