LA Clippers begynner å finne ut av hvordan alle superstjernene skal spille sammen. Motstanden kan selvsagt diskuteres. De smadret totalt-ute-av-form Spurs med 25 poeng sist, og nå møtes de på nytt.

Igjen blir Clippers STOR favoritt, men uansett om det evnt blir ny blowout har jeg valgt en spiller jeg tror får rundt 30 min spilletid uansett. Norman Powell er nemlig i deres second unit, og får normalt sine minutter uansett.

Han er i mine øyne god nok til å kunne vært i startfemmeren på sitt beste. Han har også et jevnt bra volum på avslutninger, og ikke minst er han en god 3-poeng skytter – noe som gjør at jeg både spiller poengspill og rent 3-poengspill på ham i denne kampen.

Per nå er linjen for antall poeng 12,5. I sine 4 siste kamper har Powell henholdsvis 20, 14, 10 og 19 poeng. Altså over nevnte linje i 3/4 kamper. I de samme kampene har han satt henholdsvis 4,2,2 og 2 3-poengere, der linjen er satt til 1,5. Altså over i alle 4. Snittet hans siste 10 kamper er for øvrig også 2 stk 3-poengere per kamp, så matcher han NORMALEN går han over denne linjen.

Powell ligger normalt på 25-30 minutters spilletid, men i de fire siste kampene som jeg nevner har han henholdsvis 31-26-30-30 minutter. En ny 30-minutter, normal antall avslutninger og ikke minst uttelling og begge spillene bør ha god sjanse for å gå inn.