Tyrkia imponerte stort

Tyrkia imponerte stort i sin første kamp og vant 3-1 mot Georgia i det som kanskje har vært mesterskapets beste fotballkamp så langt. Nå er riktignok ikke Georgia det store laget, men de var absolutt med på å skape en vanvittig morsom og severdig kamp med høyt nivå.

Tyrkia scoret et par sinnsyke mål og få vi en offensiv utgave selv mot Portugal tror jeg fort vi får en kamp med flere mål – i begge nett. Det er nettopp «begge lag scorer» som frister meg litt fra denne kampen.

Portugal slet lenge mot Tsjekkia, men snudde 0-1 til 2-1 med vinnermålet på overtid. Portugal oser klasse og er så godt besatt over hele linjen og det ligger liksom ikke i naturen å spille på det defensive. Portugal skal være offensive, de skal tørre å ta risiko og de har blant annet en Ronaldo som gikk målløs av banen mot Tsjekkia. Det er faktorer som støtter oppunder mål, men samtidig imponerte Tyrkia så mye i kamp 1 at jeg tror de kan score også mot Portugal. Grunnet Portugal sin spillestil og ofte, litt dumdristighet, vil det forhåpentligvis gi Tyrkia en del muligheter. Om det blir 1-1, 2-2, 1-4 eller hva som helst er meg revnende likegyldig, bare vi får scoring fra begge hold 🙂