Ronaldo scorer

Som mange andre forventer jeg en del mål når Portugal EM-åpner mot Tsjekkia. Fra et nøytralt ståsted er det som regel en fryd å se kamper med Portugal og den aldrende Ronaldo. 39-åringen har ingen planer om å roe ned. Han har allerede rekorden for flest EM-kamper (25) og mål (14), noe han akter å forbedre ytterligere.

Senest i landets siste treningskamp mot Irland scoret han 2 av målene (vant 3-0). Det er rett og slett hinsides og selv om han spiller i Saudi Arabia finnes det vel knapt en mer helproff spiller enn Ronaldo. Med et trenings- og kostholdsregime kan han sikkert holde det gående enda 2-3 år.

Portugal er en av outsiderne i årets mesterskap. Det er klassespillere i alle posisjoner og kampen om plassene er nesten brutal. MEN jeg tar det nærmest som en selvfølge at Ronaldo starter og nettopp derfor er et rent målspill veldig fristende. Mange er usikre på hvem som vil ta straffene, men seriøst? Er det noe å lure på når Ronaldo er på banen? Sorry Bruno, men Ronaldo er selvsagt førstevalget. Respekten er for stor til å tro noe annet. Han er også en selvfølge på de fleste frispark, så det lukter rett og slett mål, mål, mål uansett hvordan man vrir og vender på det.

Også Tsjekkia har vært involvert i mange målrike kamper en stund. De 5 siste har alle endt med over 2,5 mål. Spillene jeg har vurdert og vel fortsatt vurderer er;

Portugal vinner + o/2,5 mål
Over 2,5 mål i kampen
Ronaldo scorer anytime

Valget falt i første omgang på sistnevnte. Sportaza har 1,84 i odds, mens mange andre ligger rundt 1,70.

Hvis det går som jeg tror, at man får flere mål og fort et par til Portugal skal det faktisk litt til for at Ronaldo ikke er blant målscorerne. Så forutsigbart er det faktisk.