Jordan Poole har virkelig hatt en kanonsesong, og han har virkelig stått frem i fraværene til både Klay Thompson og Stephen Curry. Alle 3 spilte kamp 1, men det var Poole som virkelig sto frem med 30 poeng og blant annet 5 satte 3-poengere.

Problemet til Denver er hvem de skal konse mest om. Naturlig nok blir det Curry, men når motstanderen har spillere på løpende bånd som kan fyre fra distanse og som det er farlig å gi open looks – da er det ikke lett (Poole, Klay, Wiggins m.fl.).

Poole har 32, 21 og 30 i de 3 siste mot Denver. Klarer Denver å holde følge litt lenger enn i kamp 1, er det bare positivt for spillet. Det betyr flere minutter på banen for Poole, og ganske sikkert flere avslutninger og forhåpentligvis poeng.

Valgets kval står mellom o/22,5 poeng og o/2,5 3-poengere. Jeg faller ned på o/2,5 3-ere, noe han har klart i 6 av sine 7 siste kamper.

I mot spillet at the splash brothers, Klay og Curry, deler det meste av 3-poeng forsøk seg i mellom, men Golden State fyrer rett og slett ufattelig mange 3-ere i løpet av en kamp og da er det plass til Poole også.