Jeg mener Phoenix er altfor liten favoritt i nattens bortekamp mot Golden State. HC-linjen er satt til -4,5, noe jeg mener er verdt et forsøk.

Phoenix er allerede vinner av Western Conference, men det ser ikke ut til å stoppe dem. De siste kampene av Regular Season (7 kamper) handler om å spille seg best mulig forberedt til sluttspillet. Dessuten returnerte nylig Chris Paul fra skade (for øvrig mye raskere enn forventet). Han har imponert og tatt styringen direkte, og sammen med Devin Booker er han stjernen i laget.

Phoenix har 8 strake seire og start-femmeren intakt.

Golden State derimot mangler sin superstjerne, Stephen Curry. Det har virkelig vært merkbart, for laget har tapt 4 av sine 5 siste kamper. Phoenix skal rett og slett være et MYE bedre lag med dagens forutsetninger.

I mot har han motivasjonsfaktoren. Golden State prøver å forsvare tredjeplassen, men pustes i nakken av flere lag. De tåler derfor ikke veldig mange flere tap mot slutten av sesongen. Uten Curry tror jeg dog det blir flere vanskelige kamper, og jeg blir seriøst veldig overrasket om de klarer å hamle opp med Phoenix som må sies å være ligaens beste lag.