Det har vært mye ståhei rundt Philly i offseason. Deres ene stjerne, Ben Simmons, har satt seg på bakbeina og ønsker seg bort. Philly har prøvd å trade han bort med halve NBA, men de krever rett og slett for mye. Simmons møtte så plutselig opp på trening nå i oktober, men klubben har valgt å suspendere ham fra denne åpningskampen. Det har rett og slett vært mye uro, og kan neppe ha vært gunstig i sesongoppkjøringen.

Philly har uansett sin aller største stjerne i Joel Embiid. Skadefri er han et monster i begge ender av banen. Denne rosteren har dessuten mye annen klasse og rutine (Tobias Harris, Andre Drummond, Danny Green, Seth Curry, Tyrese Maxey for å nevne noen).

Philly er et elitelag og blant ligaens beste defensivt. Usikkert hvor mye uroen rundt Simmons har skapt, men her er det mye klasse uansett.

New Orleans mangler sin største stjerne. Zion har vært mye skadet i sin korte karriere og er ikke klar til denne kampen. Han er heller ikke fornøyd med at klubben sendte Lonzo Ball til Bulls, så usikkert hvor lenge han blir i klubben på sikt. Jeg tror ikke de ender i sluttspill nå heller og for en Zion er ikke det godt nok.

Til denne kampen må Brandon Ingram styre balletten. Steven Adams er byttet ut med Valanciunas fra Memphis, men det spørs om han er påskrudd allerede i kamp 1. Kunne helt klart nevnt flere spillere, men det er rett og slett en middelmådig roster bak Zion og Ingram.

Man skal aldri undervurdere hjemmebanefordelen nå som publikum er tilbake på fulle tribuner igjen, men dersom Philly ikke er altfor tilbakesatt av Simmons-kaoset vinner de denne ganske komfortabelt. Dersom Embiid er påskrudd er det ingen som stopper ham.