Philadelphia 76ers begynner å vise muskler. De har nå 6-2 etter 4 strake seire, senest i går natt i toppkampen mot Bulls (vant 103-98). De havner da i en back-to-back situasjon, men det er tidlig i sesongen og motstanderen er blant ligaens svakeste lag.

Jeg snakker selvsagt om Detroit Pistons som har 1-6. Et lag som har slitt voldsomt i begge ender av banen. Under 40% skyting from the field og under 30% fra beyond the arc (3-poengere). Da blir det ikke videre enkelt å bryne seg på Philly som har holdt motstanderen til under 100 poeng i 2 av de 3 siste og 3 av de 5 siste.

MEN det røde flagget og særlig i forhold til et ATS-spill er selvsagt back-to-back situasjonen og deres tredje kamp på fire netter for Philly. Jeg mener dog de er såpass dype at de likevel vinner denne komfortabelt.

Philly vant for øvrig 110-102 i motsatt oppgjør 29/10.

Relevante ATS-statistikker;

Stigis

PS: Både Tobias Harris og Danny Green er igjen ute for Philly, MEN de er dype og de har nettopp bredden til å ta Pistons likevel. Konkurransen om plassene er hard og det gjelder å ta vare på minuttene man får.