Pegula fortsetter det fine spillet

Jeg spilte et underspill på Pegula i 1.runde og hun vant lekende lett 62 60 mot Krueger. Jeg velger å kjøre på videre med verdensfemmeren som denne gangen møter Wang (Xinyu).

Pegula er som tidligere nevnt en spiller som har vist solide og stabile resulater over lang tid, og som nå vises gjennom rankingen hennes. Formen er også god. Finale i Berlin mot meget kvalifisert motstand satte grunnlaget, og i 1.runde kom hun tidlig i sonen og fant sin rytme. Jeg tror hun bare kjører på videre og ikke trenger å justere noe som helst.

Wang tapte i strake sett mot gode spillere som Jabeur og Kasatkina i forkant av Wimbledon. Nå setter jeg Pegula litt i samme klasse som nevnte spillere, og jeg tror også Pegula slår henne i strake sett. Wang er likevel en habil gresspiller, men synes ikke hu imponerte i 1.runde mot Tomova. Hu sleit lenge før det løsnet mot slutten (76 36 60).

Bookiene er litt uenige. 2-0 oddsen nede på 1,50-tallet hos mange (snitt rundt 1,57ish), men Frumzi har 1,70. Det ønsker jeg å utnytte da jeg som sagt har trua på Pegula.