Pegula vinner i strake sett

Pegula har vært en elitespiller med gode resultater over lang tid. Det har betalt seg på flere måter, og hun er nå nr. 5 på rankingen. 3 WTA-titler i fjor og 1 også denne sesongen da hun nylig gikk til topps i gressturneringen i Berlin. Kvartfinale i 2/4 Slam-turneringer i fjor, deriblant Wimbledon var også sterke resultater og hun må regnes som en outsider i år – selv på gresset.

I hvert fall skal hun være KLART BEDRE enn motstander Krueger. Sistnevnte har vært langt mer ujevn på underlaget i forkant av Wimbledon. 26 16 mot Fernandez i den siste sier litt om hvilken oppgave hun står foran mot Pegula. Jeg tror rett og slett Pegula er minst et break foran i hvert av settene. Husk at serven ikke biter like mye blant kvinnene, og at vi fortsatt får mange break også på gresset.

2-0 i sett gir f.eks. 1.63 hos Frumzi, mens man får lave 1.49 hos Betsson.
Under 21,5 games gir 1.67 hos Frumzi og 1.60 hos Betsson.
Ubder 20,5 games gir 1.85 hos Frumzi og 1.75 hos Betsson.

Andre bookmakere har enda lavere odds enn Betsson igjen.

Dette gir i hvert fall en liten indikasjon på at oddsene hos Frumzi kanskje per nå gir et snev av verdi. Personlig synes jeg nemlig oddsene fra Betsson er mest korrekte.

Litt usikkerhet i disse 1.runde-kampene, så blir kun et lite spill på under 21,5 games i kampen. Minst 75 63, 64 64 osv vil i så fall holde. Synes Pegula bør være såpass overlegen i denne matchupen.