Paolini vinner enkelt

Paolini var nettopp i French Open-finalen. Hun ble naturligvis blåst av banen av Swiatek, men hvem blir ikke det og spesielt på grusen. Paolini hadde en knallturnering og har også hatt et meget godt år. Seier i Dubai og 4.runde i Australian Open er andre resultater å trekke frem for den italienske jenta som nå er nr. 7 i verden.

Nå skal det dog sies at Paolini aldri har fått til noe som helst på gresset, MEN jeg tror tiden er inne for å endre på det. Hun bør egentlig ha forutsetninger for å spille brukbart også på gress. Fotrapp og god timing på rackethodet og hun er dessuten en helt annen spiller nå enn tidligere.

Vi skal selvsagt også legge til grunn at motstander Sorribes Tormo heller aldri har vært noen gresspiller å snakke om. Den spanske kvinnen kan absolutt true Paolini, men formen hennes har en pil som peker klart nedover. Ikke minst hvis man ser på de to gresskampene hun har spilt i forkant av Wimbledon. 1-6 1-6 for Fernandez i Birmingham og 36 16 for Samsonova i Bad Homburg. I tillegg tapte hun sine 3 siste kamper før hun kom over på gress, deriblant en kamp på ITF-touren, så oppladningen til Wimbledon kunne vel knapt vært verre.

Så hvis Paolini noen gang skal få til noe på gress så må hu i hvert fall ta seg av Sorribes Tormo, noe jeg også tror hun gjør. 2-0 i sett gir alt fra 1.55 til 1.40ish og blir for lavt. Jeg prøver i stedet under 19,5 games i kampen. Det kan selvsagt bli et dristig valg, men selvtilliten til Paolini bør være på topp nå og hun møter som sagt en spiller som virker totalt ute av det nå. Som trolig kun er på plass for å hente sjekken – selvsagt for å sette det på spissen!