2 kamper fra åpningsnatten og hele 11 kamper i morra natt. Har allerede postet 5 spill fra disse dagene, der Warriors med lite handicap er et av dem. Her øker jeg linjen og komber med Nets i det som blir en aldri så liten dog-dobbel.

Jeg har litt vondt for å se at verken Bucks eller Lakers vinner så stort. Jeg tror snarere tvert i mot at vi får to jevne kamper der både en, evnt begge outsiderne har greie muligheter for seier.

Unibet er gode på odds opp mot mange av konkurrentene, så jeg prøver Warriors +1o poeng i kombinasjon med Nets +7 poeng og får mer enn godkjente 1,89 på dobbelen.

Lakers har en del skader i rotasjonen, de har MYE nytt som skal spilles sammen og var en mess i preseason. Forventer selvsagt en helt annen utgave når alvoret begynner, men Warriors kan fint holde følge gjennom 3-poeng skyttere fra alle kanter (forvent fort 50+ forsøk fra distanse).

Ikke minst har de en Draymond Green som har for vane og nøytralisere AD (tallene drastisk ned for AD hver gang han får Grren på seg).

Jeg tror dette Lakers-laget trenger noen kamper under beltet før ting begynner å sette seg skikkelig. Håpet er i det minste at Warriors holder bra følge og ikke taper med 10+. Da skal eksempelsvis Curry ha en rimelig dårlig dag på jobben…

Komber med Nets i en kamp som ligner 50/50 i mine øyne. To giganter møtes i en kamp som ofte avgjøres av ørsmå marginer. Nets +7 virker småtrygg.

Stigis