Rui Hachimura har spilt seg inn i startfemmeren til Lakers og han har vist god form over tid nå. Minuttene hans ligger jevnt på +- 30 minutter.

Rui har 30 og 20 poeng i sine to siste mot henholdsvis Minnesota (sterkt) og Golden State.

Nivået på motstanderen raser i nattens kamp, men jeg håper Memphis henger på lenge nok til at Hachimura når linjen sin på 13,5 poeng. For øvrig en linje han har gått over i 8 av sine 9 siste matcher.

Lakers havner i play-in turneringen uansett av utfall i sine to siste kamper, MEN de ligger helt likt med Sacramento og Golden State. Det gjelder å bli best av disse. Nr. 7 og 8 møtes til kamp der vinneren går til sluttspill og taperen får en ny sjanse mot vinneren av nr. 9 og nr.10. Havner de på en av de to sistnevnte må de gjennom 2 kamper og vinne begge for å klare sluttspill.

Så motivasjonen til Lakers bør være på topp og det gjelder da selvsagt også for Hachimura. Så håper jeg som sagt at Memphis holder brukbart følge en god stund, og ikke blir blowet av banen til pause eller noe i den duren.

Får Hachimura minuttene sine går han over for 9x på siste 10. Skuddvolumet har vært høyt i de to forrige og kommer han i sonen fra distanse ramler poengene fort inn.