Kamp 4 mellom lagene. Kun hjemmeseire i serien så langt.

Philly utligner til 2-2 med seier. Joel Embiid ble klart igjen like før Playoffs tok til og han ligner mer og mer på seg selv for hver kamp som går. Han er brutalt god når han er fit. En dampveivals som er nær sagt umulig å stoppe.

Embiid bøttet inn hele 50 poeng sist og skal Philly vinne mener jeg bestemt at Embiid MÅ innfri igjen. Da scorer han fort 35-40 poeng igjen, minst. Knicks er blant de bedre lagene defensivt og de har også fått tilbake Anunoby som var langtidsskadet, men likevel har de lite å stille opp med når/hvis Embiid først har «dagen». Så har de også en joker i Tyrese Maxey som kan få mange åpne looks når alt av fokus rettes mot Embiid.

En annen ting med Embiid og poeng. Motstanderen må gjerne sette alle kluter til, men dagens NBA tolererer svært lite av kontakt. Noe som gjør at Embiid får vanvittig med straffer. Hele 21 straffer ble det i kamp 3 og han scoret på 19 av dem. Det er mange gratispoeng det…

Nattens linje er 33,5. Selvsagt høyt, men Philly MÅ vinne om de skal ha sjanse på avansement i denne serien og da MÅ også Embiid innfri. Så enkelt er det faktisk, så får man se om forutsetningene slår til i ønsket resultat.