Jeg lokkes veldig av PR-linjen (poeng/rebounds) til Pascal Siakam.

Kamp nr.2 mellom Milwaukee Bucks og Indiana Pacers der hjemmelaget vant første kampen 109-94. Bucks har hjemmekamp også i kamp nr.2 og jeg tror de går opp i 2-0, MEN jeg tror Indiana kan gjøre det jevnt helt inn.

Det interessante fra kamp 1 var nemlig at Pacers la om taktikken helt i pausen og nøytraliserte Lillard bigtime i 2.omgang. Klarer de det samme fra start av i natt, kan det virkelig bli spennende. Med Giannis ute i nok en kamp, og eventuelt dersom de nøytraliserer Lillard slik at han først og fremst blir pasningslegger.. Ja, da har Pacers en god sjanse.

Og hvis Indiana først henger med er det Pascal Siakam jeg først tenker på. Han hadde også en meget god kamp 1 med 36 poeng og 13 rebounds. Altså 49 PR og milevis over nattens linje på 34,5.

Nå er selvsagt antall minutter et clue her. Han spilte hele 40 min i kamp 1, men dersom de unngår blowout i kamp 2 spiller han nesten garantert 40+ også i natt. Spillere som Haliburton, Siakam og Turner er bankers for det Pacers-laget i en slik setting.

Siakam har vært en åpenbaring etter overgangen fra Toronto Raptors tidligere i sesongen. En spiller som gjør litt av alt og som sjelden har skikkelig off-dager.

Nå kommer nok Bucks muligens til å justere seg inn fra kamp 1, men samtidig er det Tyrese Haliburton som er playmakeren til Indiana. De tok ut han mesterlig i den første kampen, og jeg tror de først og fremst setter hovedfokuset på han igjen – noe som forhåpentligvis fortsatt gir Siakam litt friere tøyler til å briljere.

Dette er en linje han kan nå på poeng alene og når man vet at han alltid drar ned en del rebounds i tillegg så spiller jeg til den linjen. I tillegg tror jeg som sagt de henger bedre på fra start denne gangen.

Avslutningsivs kan jeg legge til at Giannis står som game-time-decision, akkurat som foran kamp 1. Jeg tror at så lenge de fører 1-0 og klarte seg mesterlig uten han i kamp 1 tar de ingen sjanser slik at han står over denne også. Det er viktigere å ha Giannis helt klar, 100%, enn å sende han på banen på 90-95% og risikere noe.