Kamp 2 av 1.runde i Playoffs. Clippers slo enkelt Dallas i første kamp, men den førsteomgangen til Dallas ser man neppe igjen. Har trua på en langt jevnere kamp denne gangen, og i stedet for å spille props på noen av stjernene velger jeg i stedet en litt-under-radaren-spiller – nemlig PJ Washington.

Washington ble hentet inn fra Charlotte i februar var det vel og har virkelig vist sin nytteverdi for laget. Minuttene ligger nå jevnt rundt 30ish minutter per kamp og han er en del av startfemmeren.

Jeg spiller han over 5,5 rebounds. I kamp 1 dro han til med 7 rebounds. Det interessante er at starterne ofte får mange flere minutter i playoffs enn regular season. Washington spilte 37 minutter i kamp 1 og blir det mer spennende nå kan han fort få 40 også. Han får fort 8,9,10 rebounds med nok volum og en match som forhåpentligvis er jevn helt ut. Dallar bør i hvert fall være rimelig revansjesugne, så Doncic/Irving må gjerne bøtte inn scoringene bare det blir plass til litt rebounds for Washington 🙂