Her får man 2,50 i odds på Cerundolo, noe jeg mener er altfor høyt.

Fritz er riktignok i meget god form med finale i Munchen forrige uke (tapte 0-2 for Struff), mens han har fulgt opp fint i Madrid med tre strake 2-0 seire. Likevel synes jeg ikke motstanden har vært verdensklasse akkurat, og seieren mot Hurkacz i går mener jeg hypes opp noe. En kamp mellom to sterke servere og der begge liker å korte ned poengene. To spillere som ikke har grus som sitt sterkeste underlag.

Jeg mener altså at Fritz, til tross for formkurven, har vært noe heldig med trekningen. Motstanden hans var heller ikke world class i Munchen, og selv om han viser fremgang på grusen, så blir matchupen mot Cerundolo en helt annen enn mot Hurkacz.

Cerundolo slo faktisk Fritz 3-1 i sett i fjorårets French Open og han imponerte meg enda mer enn Fritz i går. Han slo Zverev 63 64 og slapp kun tyskeren til et par breakb i kampen (ble ikke brutt).

Cerundolo er for meg «grusspilleren» blant disse to. Fritz er ikke en bedre returspiller enn Zverev og jeg minner om at Zverev kun vant 9 av 42 poeng på 1.serven til argentineren.

Mulig jeg undervurderer Fritz og den «run’n» han har nå. Ikke minst server han helt ufattelig bra. Likevel står jeg på at oddsen burde vært langt jevnere, trolig et sted rundt 55-45. En kamp der det blir få breaksjanser, og der den som tar vare på marginene vinner.

2,50 for det jeg mener ser ut som en vidåpen kamp må prøves. Jeg skal strekke meg til at Fritz fortjener favorittstempelet, men ikke med mye. Som nevnt 55-45 eller noe i den duren.